Pre DJI Vzduchu 3 Skladacia Rozšírené podvozku Jeseň Buffer Školenia Rám Sánky Skladací Stojan Drone Ochrany Príslušenstvo

€13.01 €29.56
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w20874

Kategória:

Popis Výrobku:

Čistá hmotnosť: 36.8 g

Brutto hmotnosť: 57g

Farba: Sivá

Materiál: ABS+PC

Pracuje s: DJI Vzduchu 3

Doprava zoznamu:

Skladací stojan *1

Pokyny *1

Farba box *1

Funkcie:

1. Aj podvozkové nohy sú špeciálne navrhnuté pre DJI VZDUCHU 3 a nemusí blokovať pilotné svetlo, vetracie prieduchy, spodnej snímacieho systému a kamerovým systémom, a sledge-ako tvar znižuje aerodynamického odporu počas letu, takže vzletová a pristávacia viac stabilný.

2, DJI VZDUCHU 3 pristávacie zariadenie môže účinne zvýšiť vzdialenosť medzi drone a zem do 20 mm.Keď VZDUCHU 3 má off alebo pozemku, na nerovnom povrchu, vplyv sily môže byť znížená, čo umožňuje sondu do pôdy hladko, zatiaľ čo vyhýbanie sa zem trosiek alebo škvrny na špinavé alebo poškodenie drone trupu, hlavy a vrtule.

3, použitie odolný ABS materiál, celý podvozok hmotnosť je len 40g, ľahký dizajn nebude pridať dodatočnú záťaž na let VZDUCHU 3, môže stably vykonávať trupu, ale aj ľahko nesený trupu.

4. Prispôsobený, podvozok prijíma skladacia a rýchla demontáž dizajn, ktorý je vhodný pre uskladnenie a prepravu, jednoduchá inštalácia alebo rozoberať, nebude triasť, alebo spadne počas letu, a batéria sa rýchlo vymeniť bez demontáže.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Veľkosť 14.5*10*5.1cm
Hrubá hmotnosť 57g
hmotnosť 36.8g
Farba Sivá
Materiál ABS+PC
Čistá hmotnosť 36.8 g
Použitie pre DJI VZDUCHU 3
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky DIXSG
Kompatibilné Drone Značky DJI
Package Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty