Kuchynské Batérie, Aerator Vysoký Oblúk Kuchynský Drez Kohútik S Stiahnuť Postrekovač Brúsený Nikel Kuchynské Batérie Pomocou Jednej Páky, Rukoväť

€7.35 €14.71
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w20989

Kategória:

Kuchynské Batérie, Aerator Vysoký Oblúk Kuchynský Drez Kohútik S Stiahnuť Postrekovač Brúsený Nikel Kuchynské Batérie Pomocou Jednej Páky, Rukoväť Veľkoobchod /Dropshipping

Predajné Miesta:

1.Materi al Odolnosť: Odborne vytvorený s meďou a ABS materiál, Kuchynské Drezy Vodopád zaručuje dlhodobé používanie.Jeho silná a robustná konštrukcia zaručuje spoľahlivosť a dôvera v každodennom používaní.

2.Úspora vody Režimy: tri vody-úsporné režimy, Kuchynské Drezy Vodopád batérie vám umožňuje jednoducho prepínať medzi sprej na prehrávanie alebo pozastavenie ako potrebné.Jednoducho stlačte prepínacie tlačidlo na ovládanie vášho spotrebu vody, zabezpečuje maximálnu účinnosť, zatiaľ čo dokončenie kuchyňa úlohy.

3.Kompletné Pohodlie: 360 stupeň rotácie úprava funkciu, kuchynský drez vodopád vody umožňuje ľahko pokrýva celý kuchynský drez, takže je pohodlné a efektívne umývanie riadu, ovocie, zelenina, a viac.

4.Bez Nervov Inštalácie: kúpte Si nový kuchynský drez vodopád hore a beží v žiadnom momente.Šetrite svoj čas a energiu bez potreby akéhokoľvek ďalšie nástroje.

5.Dobrý Darčeky pre Priateľov: To robí umývanie ovocia a zeleniny doma pohodlnejšie a je to úžasný darček pre vašich priateľov, rodiny a spolupracovníkov.Oni ho budú milovať!

Popis:

S 360 stupeň rotácie, to môže uspokojiť všetky vaše potreby, pričom sa zabráni korózii.Jednoduchá inštalácia, tento kohútik bude varenie a upratovanie hračka.

Špecifikácie:

1.Váha: cca 120 g

2.Veľkosť produktu: (cca.)13.5*3.5*3.5 cm/5.31*1.38*1.38 palcov

Balenie Zoznam:

1*Kuchynské Batérie

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Kuchynské Batérie, Aerator
Môžete si to

Príbuzné produkty