DIY Knihy Kút Auta Ručné DIY Kabíne Knihy Na Policu Dekor, So Svetlom Model Súpravy Pre Dospelých

€59.47
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w21316

[Nádherné Remeselné]-knihy kút miniatúrne kit je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva, pevné, odolné a ľahko sa out.By presne rezanie drevnej štiepky do malých tvarov a zodpovedajúce presne ich, aby vytvorili nádherné knihy kút.Realistické nastavenie scény dokonale obnovuje miniatúrneho sveta v knihe kút, ktorá vám umožní cítiť kúzlo a zázrak malý svet!

[Zábava Skúsenosť DIY]-knihy kút kit je dodávaný s časťami a musí byť zostavený, nie je hotový výrobok.Aj keď ste začiatočník, farba príručka vás krok za krokom na dokončenie miniatúrne auta.Tento DIY domček pre bábiky súprava je vhodná pre osoby nad 14 rokov.Preto je skvelý spôsob, ako komunikovať s teenagerov a dospelých, a tiež to môže inšpirovať, aby ste plánovať a stavať ako skutočný inžinier.

[Viac Praktické využitie]-knihy kút vám prináša zábavu DIY a môžu byť použité ako domáce dekorácie.Nákup ho ako darček pre vašu rodinu alebo priateľov, alebo milovníkov a kombinuje to spolu môže tiež posilniť vzťahy.Samozrejme, má aj zbierku hodnotu.Keď vidíte živé rohu na polici, a to vám slnečnú náladu.

[Platné Pre Rôznych Ľudí]-Dekoratívne bookend je vhodná pre deti a dospelých.To je tiež vynikajúci spôsob, ako pre teenagerov komunikovať s dospelými.To nie je len pre deti, Vzdelávacie Osvietenie hračka, ale tiež sa používa ako spôsob, ako pre dospelých na rozbalenie a relaxovať, aj starší ľudia môžu zažiť procesu montáže a stráviť dlhé popoludnie.

POZNÁMKA: je Potrebné si priniesť vlastné nástroje: kliešte, AAA batérie x 2, Crafting Lepidlo.

Hlavné kreslenie je montáž náklady účinok kreslenie a príjem podlieha fyzického materiálu balíka.Omietkami sú hotové výrobky, ktoré musia byť zostavené samostatne.

hotové veľkosť:o 11x18.2x22cm

Materiál: Drevo

Farba:Foto Farba

Obsah Balenia:

1 x KUTILOV, Knihy Kút Auta

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové
Odporúčame Veku 12+y
Môžete si to

Príbuzné produkty