Klimatizácia Deflektor Nastaviteľné Anti Priame Fúkanie Čelné Sklo Na Stenu Odvzdušňovací Ozvučnice Odvod Vzduchu Krídlo Pre

€6.87 €13.75
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w21648

Kategória:

Tento klimatizácia ventilačné deflektor je ľahké zavesenie a upraviť, aby vyhovovalo vašim potrebám.To má hustú pórov štruktúra dizajn, ktorý umožňuje voľný vietor preteká bez hluku a prachu.To tiež má jednotnú rez, ktorý je trvalé a elegantné.Tento prieduch deflektor má široké aplikácie pre domácnosti, kancelárie, hotel a ďalšie.To vám môže pomôcť ušetriť energiu a užite si príjemnú teplotu.

Názov produktu: montáž na Stenu, klimatizácia, veterný štítok

Hmotnosť: 215 g

Veterný štítok veľkosť: 90*27*0.5 cm

Materiál: pp

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie

3. Panel je zakrúžkovaná.Prosím, pozorne úsek a rozbaľte panel po príchode.Prosím, nie rozšíriť ho rýchlo, aby sa zabránilo poškodzuje vaše ruky.

Zoznam:

Klimatizácia Deflektor *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlný Dizajn: Tento klimatizácia čelné sklo funkcie pracky dizajn, ktorý umožňuje ľahko zavesiť na akúkoľvek klimatizácia.To umožňuje kontrolovať uhol a smer prúdenia vzduchu, aby vyhovovali vašim preferenciám.

2.Žiadna Voda, Žiadny Problém: Tento klimatizácia čelné sklo má hustú pórov štruktúra dizajn, ktorý zastaví vody z tvarovania a poškodenie vášho prístroja.To tiež umožňuje signál prostredníctvom, takže môžete zostať chladný a pripojené.Tento klimatizácia čelné sklo je vodeodolný a kompaktný.

3.Otočná konštrukcia: môžete vychutnať voľný vietor v ľubovoľnom smere s týmto klimatizácia čelného skla, ako je to možné nastaviť do rôznych uhlov a otáčanie 270 stupňov ľahko.

4.Scatter vietor účinok: Tento klimatizácia čelné sklo chladí si dole bez vetra, vďaka svojej 3000 póry, že jednotne rez a rozišli prúdenie vzduchu.To vám dáva jemné a pohodlné pocit, že nie suché alebo chill vašej pokožky.

5.Široko použitie: Pomocou tejto klimatizácia čelné sklo, si môžete vychutnať chladné vzduchu na akomkoľvek mieste, ktoré budete potrebovať, ako obývacia izba, štúdia izba, spálňa, hotel, kancelárie alebo detskej izby.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Klimatizácia
Číslo Modelu Klimatizácia Deflektor
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty