1~5 KS Stojan na Mikrofón Stolný Mini Statív Prenosné Stojanu Nastaviteľný Mikrofón, Stojan na Mikrofón Clip Držiak Držiak, Ľahké

€11.93 €19.88
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2190

1~5 KS Stojan na Mikrofón Stolný Mini Statív Prenosné Stojanu Nastaviteľný Mikrofón, Stojan na Mikrofón Clip Držiak Držiak, Ľahké

Popis:

Meno: Planet Projekcie Svetla

Farba: Čierna

Materiál: Hardware sklo PS

Proces: rezanie Laserom, galvanické pokovovanie

Prepínač: tlačidlo/plug v

Výkon: 3W

Špecifikácie:

1. Existujú dva premietacie účinky zeme a mesiaca, a nahradenie dvoch účinky len potrebuje nahradiť film.Je vhodný pre spálne osvetlenie a fotografia, a môžu byť použité ako pozadie ladenie svetlo pri rôznych príležitostiach na vytvorenie rôznych atmosférach.

2. 180° môže nastaviť uhol svojvoľne, rôzne názory, môže vyvolať rôzne svetla, pomocou rôznych scén, vám prinesie rôzne fotografické efekty, vnútorné a vonkajšie zhromaždenia.

3. Tento projekčnej lampy môžu stimulovať vašu fantáziu detí a uvoľniť ich.Nechajte ich byť záujem o pochopenie, zeme a mesiaca.Inšpirovať viac zvedavosť a predstavivosť.

4. Je vhodné pre osvetlenie v rôznych dimenziách, napríklad detských izieb, obývacej izby, outdoor svadobných hostín, rodinných stretnutí, osláv výročia a mnohé iné špeciálne príležitosti.

5. Dobrá voľba pre darčeky.Ak neviete, čo dať svojej rodine a priateľom, môžete vybrať tento projektor lampa, ktorá je veľmi jedinečná a zaujímavý darček.Bude absolútne to!

Package Zahrnuté:

1 * Projekcie svetla

1 * USB kábel

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky centechia
Môžete si to

Príbuzné produkty