1 KS Mini LED Keychain Baterka, 1000LM Malé Silný Horák IPX4 S 14 Režimy

€13.52 €21.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w22070

[Vrecku Baterka s 14 Režimy]- Naše malé LED baterka má 5 hlavných úrovne jasu (Turbo-Vysoká-Stredná-Nízka-Ekonomické) a 7 bočné svetlo režimy (Biela-Warm-Zelená-Červená-Modrá-Červená Flash-červené a modré blikajúce)).Dlho stlačte bočné svetlo vstúpiť na zvuk budíka režim s blikajúce svetlo, ktoré môžu byť použité ako výchovy k demokratickému občianstvu, baterka, uv svetlo ako detekčný nástroj pre peniaze a fluorescenčné agentov, a červené a modré blikajúce ako výstražné svetlo.

[Super Svetlé Mini Baterka]- Toto vrecko baterka má jas až 1000 vysoké lúmenov a ožiarenie vzdialenosť môže dosiahnuť až 100 metrov, navrhnutý s 2 výkonné LED korálky, ktoré môžu zvýšiť svetelný efekt a ožarovania vzdialenosť, veľmi vhodná pre denné núdzové použitie a outdoorové Aktivity.

[Trvanlivé Nepremokavé Keychain Baterka]- mini led baterka je vyrobená z vysoko kvalitného plastu, ktorý je odolný a má IPX4 vodotesný hodnotenie, ktoré môžu byť použité v každom počasí.Bývanie je transparentný žiarivka, umiestnený na svetlé miesto, počas dňa, je ľahké nájsť v tme alebo preplnené miesto.

[Nabíjateľná Baterka so Magnetický Chvost]- vstavaná 1000mAh veľká-kapacita nabíjateľných batérií pomocou USB-C rýchle nabíjanie port, to trvá asi 2-3 hodiny na úplné nabitie, praktické a pohodlné.Chvost baterka je vybavená magnetom, ktoré môžu byť absorbované na žiadne železo obsahujúce miesto, ktoré je vhodné pre hands-free práce, oveľa pohodlnejšie a vhodný pre ďalšie scény.

[Prenosná a Ľahko-to-Použitie výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Baterka]- Váži len 45g/0.1 lb, opatrenia, 6.7 x 3,5 x 1,5 cm/2.64 x 1.38 x 0.59 palcov, LED keychain baterka je ľahký a prenosný, dospelých palm je dostatočne veľká na to, si môžete dať ho do vrecka, tašky alebo zavesiť na keychain, ktoré je vhodné pre denné nosenie a používanie.

Farba:transparentná

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x baterka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty