Eco-Priateľský Akryl Materiál Výška 110 Cm Transparentné Pódium Držiak S Veľkými Čítanie Plochy A Police Pre Cirkev

€212.95 €425.90
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w222083

Kategória:

Popis

Profesionálne prezentácie pódium bude vaša prezentácia presvedčivejší.Tento jasný akrylátu lucite pódium s modrým LED svetlom poskytne viac ohromujúci vizuálny efekt pre vaše prezentácie.Jej otvoril a rozšírenej naklonená čítanie panel poskytuje silnú podporu pre svoj hladký prezentácie.Ďalší úložný panelcan sa používa na uloženie prezentácie materiály potrebné pre ďalšiu kapitolu alebo rozdajú brožúry.

Kľúčové Vlastnosti

Vysoká kvalita Materiálu: k životnému prostrediu, akryl materiál je nosenie-odolné, bez-toxický, anti-aging, anti-oxidačné a odolný voči nárazom, zabezpečuje dlhú životnosť.

Štýlový Vzhľad: tajomný modrý LED svetlo v základnej ľahko preniká akryl panel, čím sa stáva jadrom arena a priťahuje pozornosť publika.

Vysoká Stabilita: širšie a hrubšie base (14.17*11.81*3.15 palec) a skrutku-pevný dizajn poskytujú vysokú nosnosť (11.02 libier pre každú vrstvu), tak to nie je ľahké swing a preklopiť počas používania.

Premyslený Dizajn: široký čítanie panel (23.62*15.75 palcov) poskytuje dostatok priestoru pre vašu prezentáciu.Naklonenej dizajn a basové zvyšuje ľahké čítanie, a zabraňuje položky z pádu.

Jednoduchá Inštalácia: S jeho jednoduchú konštrukciu, kompletné príslušenstvo a predvŕtané otvory, môžete rýchlo nainštalujte ho jednoducho zabezpečenia s skrutky.

Ľahko sa Čistí: leštený hladké akryl povrch sa ľahko čistí, a prach a škvrny sa dajú rýchlo zmiznúť preč s vlhkou handričkou.

Pohodlné Výška: V 43.31 palcov výška pomáha postaviť sa na prezentácie, vyhnúť sa späť napätie a umožňujú jasné a intímny pocit, byť prenášané medzi rečníkom a publikom.

Dobrý Zákaznícky Servis: Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, po nákupe, prosím, kontaktujte nás v čase pred otvorením alebo rozbalení krabice.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Podrobnosti

Hladké Okraje: rohy a hrany hornom paneli sú leštené pre vysokú bezpečnosť, a tak sa vyhnúť riziku, že bude poškriabaný ostré hrany a otrepy.

Skladovanie Panel: skladovanie panel v strede pomáha uchovávať iné predmety alebo materiály.V rovnakom čase, je umiestnený v strede hrať úlohu pri zvyšovaní celkovej stability.

Aplikácia

Je vhodný pre použitie v kostoloch, školách, veľvyslanectvá, hotely, konferencie, pohrebné domy, stolíky, predajné centrá, diskusií, tlačových konferencií, svadieb a podujatí, reštaurácie, recepcie, domovníčka ako pulpits, pokladničné pulty, stojí recepciách, svadobné lecterns, rozprávanie platformy.

Špecifikácia

Farba: Číra

Materiál: Akryl

LED Osvetlenia: Modrá

Tvar: Obdĺžnikový

Štýl: Moderné

Montáž Vyžaduje: Áno

Napájanie: Plug-in Use

Montáž Typ: Podlahe Stojace

Proces: Rezanie, Brúsenie, Leštenie

Konektor: Štandard EÚ

Napätie: AC100-240V 50/60Hz

Modelu Nabíjačky: 1210

Výstup: 12V, 1A

Výkon: 6W

Max.Nosnosť ( Každý ): 5 kg/lbs 11.02

Celková Výška(Vrátane Podstavca): 110 cm/43in

Čítanie Panel Veľkosť (L*W): 60*40 cm/23.62*15.75 v

Stredná Polica Veľkosť (L*W): 19.3*16 cm /7.60*6.3 v

Základná Veľkosť: 36*30*8 cm/14.17*11.81*3.15 v

Brutto Hmotnosť: 12.28 kg/ lbs 27.07

Čistá Hmotnosť: 10 kg/ 22.05 lbs

Veľkosť balenia: 124*48*15 cm/ 48.82*18.9*5.91 v

Package Zahrnuté

1 * Jasné Akrylátu Lucite Pódium

1 * Napájací Kábel

1 * Skrutkovač

Všetko Príslušenstvo pre Inštaláciu

Poznámky

1. Výrobky, s elektrické zástrčky sú určené pre použitie v EÚ.Prosím skontrolujte kompatibilitu pred nákupom.

2. Prosím, nechajte mierne farebné rozdiely spôsobené streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
LED Svetlo modrá
Druh Kancelársky Nábytok
Štýl Moderné
zapojte EU
Materiál Akryl
Moc 6W
Farba jasné
Špecifické Použitie Konferenčný Stôl
Vzhľad Moderný Štýl
Všeobecné Použitie Obchodný Nábytok
Môžete si to

Príbuzné produkty