Auto Auto Samolepky Reflexné Nálepky Upravené Okno Nárazníka Vozidla Obtlačky Auto Telo Dekoratívne Samolepky Odolné Nálepky Na Autá

€2.54 €5.07
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w22224

Odrážky:

1. Veľmi Vodotesný: Naše Auto Upravené Nálepka je vyrobená z hustej a nosenie-odolného materiálu, zabezpečenie proti poškriabaniu-odolný povrch, pre vnútorné i vonkajšie použitie, poskytujú maximálnu životnosť.

2. Ľahko & Škody-Bezplatné Odstránenie: Tieto Funny Auto Samolepky sú určené pre bezproblémovú aplikáciu a odstránenie, zabezpečenie žiadne poškodenie vášho auta povrchy a zároveň ponúka dotyk personalizácie.

3. Ľahko sa nanáša: Naše Auto Nárazníka Samolepky možno ľahko olúpeme a nalepiť na všetky hladké povrchy, len zabezpečiť, nie sú tam žiadne vzduchové bubliny a stlačte tlačidlo na miesto pre jedinečné auto príslušenstvo.

4. Široké Spektrum Aplikácií: Tieto Creative Auto Nálepky môžu byť aplikované na rôzne hladké miestach, ako sú napríklad nárazníky na autá, fľaše s vodou, kufre, bicykle a batožinu, pre veľký dotyk.

5. Jedinečný Darček Možnosť: Náš Funny Nárazníka Obtlačky sú ideálne pre KUTILOV, dekorácie, čo je skvelé darčeky pre dospelých, chlapci, milenci, priatelia, mladistvých a anime nálepky strana dodávky.

6. Upgrade vaše auto vzhľad s náš Auto Upravené Nálepky!Naše vysoko kvalitné, oteruvzdorné Auto nárazníky sú ideálne pre personalizáciu vášho auta nárazníky a osvetu vašej osobnosti.Nielen, že sú ľahko použiteľné, ale sú aj jednoduché odstrániť bez toho, aby spôsobil akékoľvek poškodenie vášho laku alebo odchode akékoľvek zvyšky za sebou.Zdieľať niektoré smiech a radosť so svojimi priateľmi, kolegami ovládače a okoloidúci si s našou jedinečnou a farebné vzory.Pripojiť nespočetné množstvo spokojných zákazníkov, ktorí si vybrali naše Auto Upravené Nálepky na zvýšenie ich vozidla štýl a vyjadrovať na ceste.

Špecifikácia:

1. Materiál: PVC

2. Veľkosť: cca 5 cm/1.9 v

Balenie Zoznam:

3ks*Auto Upravené Nálepky

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Materiálu PVC
Typ Nálepky Iné
Položka Priemer 5g
Umiestnenie Nálepky Strechy
Názov Modelu Funny Auto Samolepky
Položka Druh nálepky
Položka Dĺžka 5cm
Položka Výška 1cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Iné 3D Nálepka
Položka Šírka 5cm
Dizajn karikatúra
Kategória PVC
Môžete si to

Príbuzné produkty