Magnetické Záložky Mačka Stranu Knihy Značky Klip 7 Ks Roztomilý Magnetické Stranu Knihy Známky Klip Nastaviť Pre Učiteľov, Študentov Kniha Milenci

€3.17 €6.34
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w222251

Kategória:

Tieto záložky sú vyrobené z papiera a magnet materiálu a môže byť použitý na dlhú dobu.Sú ľahko použiteľné a nebude spadať mimo ľahko.Môžete ich používať na označenie svojich stránkach alebo klip vaše poznámky.Oni sú tiež skvelé darčeky pre svoju rodinu alebo priateľov, ktorí radi čítajú.Toto balenie obsahuje dosť záložiek, ak chcete splniť vaše denné použitie a nahradenie potreby.

Špecifikácia:

Materiál: papier + magnet

Funkcia: marek

Typ: záložiek

Metóda: magnetická príťažlivosť

Zoznam Produktov:

7pcs* Mačka Záložku

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný a Pozornosť-popada: Tieto Magnetické Záložky sú navrhnuté v black cat tvar, ktorý bude chytiť do oka a pridať nejaké kúzlo, aby vaše knihy a časopisy.Sú praktické a krásne.Budete tiež mať dostatok záložky (7pcs) používať a nahrádzať, ako si prajete.

2.Vysoko-kvalitný Materiál: Magnet Záložku Klipy sú vyrobené z papiera a magnet materiálu, ktorý je robustný, odolný, nie je ľahké zdeformovať a môže byť použitý na dlhú dobu.

3.Magnetické Dizajn: Magnetické Záložky má magnetické dizajn, ktorý vám umožní ľahko klip na vašu knihu a udržať svoje miesto.S ním, môžete ľahko nahrávať vaše čítanie pokrok a nájsť vašu stránku rýchlo.

4.Široké Spektrum Použitia: Magnetické Záložky môže tiež slúžiť ako dekorácia pre vaše knihy, bloky poznámkové, alebo časopisov.Vďaka svojej všestrannosti, môžete ho použiť v rôznych situáciách, ako sú školy, kancelárie, alebo domácnosti.

5.Nádherný Darček: Na deň Vďakyvzdania, Vianoce alebo narodeniny, dať Mačku Záložku, ak chcete manželka, milenka, dcéra, dieťa, učiteľ, alebo kniha-milujúci priateľ, budú veľmi radi, že ich prijímať.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Podpora Dropshipping/Veľkoobchod
Druh záložku
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Papier
Funkcia magnetické záložky, 7 Kusov Knižných Značiek Klipy, Mačka V Tvare Roztomilej Magnetické Stranu Knihy Známky Klip Nastaviť, Pre Učiteľov, Študentov Kniha Milenci
Môžete si to

Príbuzné produkty