Samolepiace Lebky Odtlačkový Strašný Lebky Vinyl Auta, Kapota Okno Nálepky Vozidla Styling Vymeniteľné Nepremokavé, Reflexné Nálepky

€4.52 €9.05
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w22254

Ak máte radi lebky dizajn a chcete chrániť vaše auto vzhľad pred poškriabaním a prachom, potom budete potrebovať tieto lebky nálepky pre autá.Tieto nálepky sú vyrobené z nepremokavého vinylu, že znesie dážď, slnko a sneh.Sú ľahko aplikovať a odstrániť, a môžete ich aplikovať na všetky hladké povrchy vášho auta, ako sú okná, dvere, nárazníky, atď.Môžete ich použiť na iné tvrdé povrchy, ako sú notebooky, helmetss, skateboardy, atď.Tieto lebky nálepky pre autá bude vaša vozidla vystupovať a ukázať vašu osobnosť.

Špecifikácia:

Názov: Reflexné Nálepky Lebky

Veľkosť: Malé: cca. 18*16 cm/7.08*6.29 palcov

Médium: cca. 36*40 cm/14.17*15.74 palcov

Veľkosť: cca. 50*55 cm/19.68*21.65 palcov

Materiál: PET reflexný materiál

Miesto: Dvere, Kapota, Zadné, Kufor, Zadný Spojler, Okno

Farba: Biela/lasercolor/mat / gold/red

Zoznam Balíkov:

1 x Lebky Kapota Nálepky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Reflexná Auto Úpravy: Tieto lebky kapota nálepky sú navrhnuté tak, aby skrášliť vaše vozidlo a dať mu nový športový vzhľad.Sú oko-lov a odrážajú svetlo v tme.Lebka dizajn pridáva nádych štýl a osobnosť vášho vozidla.

2.Chrániť Auto Vzhľad Poškodení: Ukázať svoj postoj s týmto lebky kapota nálepka, ktorá dáva vaše auto divoký pohľad.Môžete tiež chrániť váš laku a škrabance pred poškodením a zakryť svoje auto na scuffs z scuffs a nedostatky s touto nálepkou.

3.Vymeniteľné Materiál: Tieto lebky kapota nálepky pridajú nejaký talent na vaše auto.Sú vyrobené z vysekávané, nepremokavé, vymeniteľné a samolepiace nálepky, ktoré si môžete ľahko držať a lúpať všetky hladké povrchy bez akejkoľvek stopy.

4.Ľahko sa nanáša: Ak chcete použiť túto lebku kapota nálepky na aute, na bicykli, alebo akékoľvek iné povrchy, jednoducho peel off podkladového papiera a držať ju pevne na miesto, kde chcete.Uistite sa, že nie je žiadny prach a nečistoty na ploche pred čistením s handričkou.

5.Široké Spektrum Použitia: môžete pobaviť s týmito lebky kapota nálepky podľa ich použitie na rôznych povrchoch, ako sú autá, steny, domy, lode, čiapky, motocykle, kov, okno, cestovanie nákladné vozidlá a kamióny.Sú spoľahlivé, pretože sa nalepiť aj na sklenené a tvrdé povrchy.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Balenie Nie Zabalené
Typ Nálepky Kreatívne Nálepky
Druh Materiálu PVC
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Položka Dĺžka 2cm
Položka Druh nálepky
Položka Šírka 2cm
Položka Priemer 0.00inch
Pôvod Kontinentálna Čína
Dizajn karikatúra
Položka Výška 18cm
Model Iné
Kategória nálepky
Môžete si to

Príbuzné produkty