Ochrana Osobných Údajov Pečiatka Navi Krádež Prevencie Pečiatka Navi Data Security Protection Nástroj Pre Daňové Informácie Mailovú Adresu Informácie

€4.06 €8.14
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w222624

Kategória:

Zachovať svoju identitu s našimi navi pečiatky.Jednoducho prejdite do security pečiatka cez súkromné obsah, informácie o adrese & skryť žiadne citlivé údaje.Naše ochrana identity navi pečiatky ponúkajú funkcie bez toho, aby zaberali miesta navyše.Chrániť vaše súkromie dnes!

Špecifikácie:

Názov: Navi dôvernosť pečiatka

Materiál: ABS

Váha: cca 25g

Veľkosť: asi 3,6*6.2 cm/1.42*na 2,44 palcov

Vlastnosti: nepremokavé, šetrné k životnému prostrediu a stálofarebné

Balenie Zoznam:

1pc*Valec pečiatka

Poznámky:

1. Ochrana osobných údajov pečiatka sa vzťahuje chaotický kód, pretože povrch kuriér list je vrstveného materiálu, nezabudnite použiť rovnaký miesto opakovane valcovanie, po použití čas čakať na atrament na suchu.

2. Ochrana osobných údajov pečiatka po použití nie je okamžite dotyk s rukami, nepoužívajte papierové uteráky utrieť, aby sa zabránilo držať na rukách.

3. Tejto ochrany osobných údajov pečiatka je vhodný pre kuriér objednávky / závierka / obálky a iné farbiace absorpciu papier, nerovný povrch môžu byť taktiež použité.

4. Po používať, budete potrebovať na pokrytie veko, zabrániť tieni, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dôverné Utajovanie: valca pečiatka zabezpečuje vaše súkromie tým, razenie nezmyselné písmená viac osobných údajov, predchádzanie zbabelcami v prístupe k citlivé informácie.Chrániť vašu identitu s kľud a bezpečnosť sú zaručené.

2.Jednoduché Ochrany: Uchovávať vaše osobné údaje v bezpečí s týmto valčekom pečiatky.Tento valec pečiatka je ľahko ovládateľný a môže sa vzťahovať na akýkoľvek text alebo obraz s jedinečným vzorom.Len roll pečiatka nad obsah, ktorý chcete skryť, a to bude nečitateľné.

3.Praktický Valec Pečiatka: Chrániť vašu identitu s ľahkosťou pomocou našej praktickej ochrany osobných údajov pečiatka navi.Ideálne pre väčšinu hladké materiály, to je kompaktný a jednoduchý na používanie s samofarbiaca mechanizmus.Upozorňujeme, že sa neodporúča pre hladký papier, aby sa zabránilo smudging alebo krvácanie.

4.Ochrana osobných údajov Riešenie: Strach o krádeži identity?Naše dôverné pečiatka je tu pomoc.Ideálny pre skrývanie osobné informácie na obálky, dokumenty a ďalšie.Bezpečne zakryť, adresy, čísla účtov, a daňové údaje s ľahkosťou.Nedovoľte, aby citlivé údaje sa dostanú do nesprávnych rúk.

5.Prenosné Pečiatka: kompaktný navi pečiatky poskytuje bezproblémový spôsob, ako chrániť vašu identitu vonku.S jeho ľahký dizajn a malé rozmery, môžete ľahko nosiť v kabelke alebo vrecku a použiť ho kedykoľvek a kdekoľvek pre pridaná pohodlie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty