Nordic Nábytok Transparentné Akrylátové Konferenčný Stolík Obývacia Izba Gauč Strane Tabuľky Moderný Jednoduchý Časopis Police Skladovanie Nočný Stolík

€90.40 €114.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2242

Kategória:

Nordic Nábytok Transparentné Akrylátové Konferenčný Stolík Obývacia Izba Gauč Strane Tabuľky Moderný Jednoduchý Časopis Police Skladovanie Nočný Stolík

1. Názov: čaj stôl

2. Materiál: Akryl

3. Plastový materiál: organické sklo

4. Veľkosť: 44.5 cm * 30 cm * 28.5 cm

5. Štýl: jednoduché a moderné

6. Nábytok konštrukciu: rám štruktúra

7. Štýl zameranie: umelecký štýl

8. Rozhodné miesto: obývacia izba/spálňa/verandu/štúdia/office/balkón/shopping mall

9. Podrobnosti: ① Vysoko kvalitné akrylové materiál, integrované hot ohýbanie, elegantný rad, zdravia a životného prostredia. ② Môže byť použitý ako čajový stolík, časopis stojan alebo nočný stolík. ③ Jemné leštenie, jemné na dotyk, ľahko sa pre každodennú starostlivosť. ④ Stabilné umiestnenie a silné nosnosť.

Poznámka: 1. Výrobok je nameraný manuálne, a tam bude chyba asi 1-3 cm.Pozrite si skutočný objekt.

2. Výrobok je ručne vyrábané, a tam môže byť mierne škrabance alebo malé chyby občas počas výrobného procesu, ale celkový efekt nebudú ovplyvnené.Prosím ťa, odpusť mi.

3. Výrobok je prijaté druhu.Vzhľadom na svetlo, svetla, displej a iné dôvody, tam bude trochu farebný rozdiel.Nájdete prijaté objektu.

Vážení priatelia, vitajte na našej predajni.Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!!

Nábor zástupcovia zo všetkých krajín.Ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás.Ak si chcete kúpiť viac, môžete sa tešiť na najnižšiu cenu

Zásielky >>

1. Objednávka bude odoslaný do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor, sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

O služby>>

Ceníme si každú príležitosť spolupracovať s našimi zákazníkmi.Budeme sa snažiť odpovedať na otázky,riešiť problémy.Takže ak existuje akékoľvek otázky alebo problémy ,prosím, kontaktujte nás okamžite,budeme reagovať čo najskôr.

O spätnú väzbu>>

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd ,5 hviezdy budú inšpirovať našu prácu.Prosím, nechajte 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami.Ak sú tam nejaké problémy s našimi položky alebo produktov,prosím contacet nás pred necháte negatie spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy,

O colné clearan>>

Colnej politiky v rôznych krajinách sú rôzne.Kupujúci musí jasné, colné podľa miestnych zvykov politiky.Po tovar dorazí do krajiny určenia, je kupujúci potrebuje jasné, colný v čase podľa pravidiel miestnej krajine.Ak potrebujete zaplatiť sadzobníka, prosím zaplatiť taríf podľa požiadaviek s cieľom zabezpečiť včasné dodanie tovaru

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vzhľad Moderné Maroko
Štýl orientácia Umelecký štýl
Plastový materiál plexisklo
Nábytok Štruktúra Rám konštrukcie
S Skladovania Áno
Zložené No
Spôsob Inštalácie Izolovanými
Číslo Modelu Konferenčný Stolík
Materiál Plastové, Akryl
Platné Priestor obývacia izba/spálňa/verandu/štúdia/office/balkón/shopping mall
S Valčekmi No
Tvar Obdĺžnik
Druh Nábytok Do Obývacej Izby
Veľkosť 44.5cm*30cm*28.5cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Je Zatiahnutá No
Špecifické Použitie Konferenčný Stolík
Štýl Moderný Minimalistický, Severná Európa
Všeobecné Použitie Bytový Nábytok
Môžete si to

Príbuzné produkty