Wc Kefa Nastaviť Kúpeľňa Wc Čistenie System Cleaner Kefa Náhradná Výmena s čistiacim prostriedkom & Držiak na Wc Kefu Hlavy

€10.50 €20.20
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w23459

Kategória:

Wc Kefa Nastaviť Kúpeľňa Wc Čistenie System Cleaner Kefa Náhradná Výmena s čistiacim prostriedkom & Držiak na Wc Kefu Hlavy

Odrážky: 1.Useage Pohodlie: rozlúčiť sa ťažkostí tradičné wc čistenie s našimi náplň podložky.Vychutnajte si jednoduché, 1-krok procesu, ktorý odstraňuje škvrny a pachy.Žiadne komplikované kroky alebo chaotický kefy potrebné.

2.Peniaze-Úsporné Riešenie: Náš wc čistič náplň podložky majú 7 hubky náhradné hlavy.Riešenie okamžite sa rozpúšťa vo vode a vstavaný čistenie tekutín rýchlo odstraňuje nepoddajné škvrny.Tieto úspory nákladov náplne poskytnúť až 2 mesiace čistiaci výkon.

3.Bezkonkurenčná Čistiaci Výkon: Zažite novú úroveň wc čistenie s našimi náplň podložky.S 3-vrstvový kefa hlavou dizajn, silný škvŕn, odstránenie, groove čistenie a hlboké absorpcia vody, tieto podložky poskytnúť dôkladné čistenie bez poškodenia glazúra.

4.Efektívne Čistenie: Náš wc čistič náplň podložky sa dodávajú so montáž na stenu kefku držiak, ideálny pre pohodlné odkladanie, ktoré šetrí priestor a chráni proti nečistotám.Anti-slip kefa, hlava sa dá ľahko čistiť aj najťažšie-to-reach rohy, takže wc dokonale čisté.Vhodné pre všetky druhy toalety, podložky sú ľahko vymeniteľné a udržať vašu kúpeľňu hygieny na maximálnej úrovni.

5.Package Zahrnuté: pomocou našich wc čistič náplň podložky, budete mať kompletnú súpravu na čistenie s wc kefa a base.7 naplniteľné hubky tipov, uistite sa, že máte všetko, čo potrebujete, aby vyhovoval vašim čistiace potreby.

Získajte pokoj s našimi wc prútik náplne.Náš 7 hubky náhradné hlavice s 3-vrstvový kefa hlavou dizajn vám pomôže vyčistiť mŕtvych rohy s ľahkosťou.Rozlúčiť sa starostí a vaše kúpeľňa čisté.Zoznam produktov k dispozícii.

Názov: Wc Kefa Nastaviť

Materiál: ABS+PP+netkanej textílie

Veľkosť Produktu:

Rukoväť: (cca.)40.3*2.1*2.1 cm/15.87*0.83*0.83 palcov

Base: (cca.)7.6*8.4*23.4 cm/2.99*3.31*9.21 palcov

Hmotnosť: 280 g

Zoznam Balíkov:

Wc Kefa*1

Základne*1

Náhradné Hubky Hlavy*7

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kefa Typ Jednorazové Typ
Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty