Umývanie A Vosk Umývanie Auta Rýchle Suché Auto Povlak Umývanie Detailer Multi-purpose Auto Čistiaci A Ochranný Kvapalina Pre CarsTrucks

€0.68 €1.37
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2348

Predstavujeme naše Auto Cleaner!Odstráňte nečistoty a mastnotu s ľahkosťou.Vytvorený povlak na zlepšenie tvrdosť.Ideálny pre automobily, motocykle, a štyroch kolies disky.Je ľahko použiteľné, takže čistenie je hračka!

Špecifikácia:

Čistý obsah: 100 ml

Veľkosť produktu: 11.5x3.7 cm/3.54x1.45inch

Produkt funkcie: čistenie, dekontaminácia, mazacie a leštiace, bez poškodenia laku

Návod na použitie:

Riedenie s vodou v pomere 1: 300. Utrite karosérie s čistým uterákom a šampón, a vaše vozidlo bude čisté a leštené v žiadnom okamihu.

Zoznam Produktov:

1*Auto Čistič

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Poľský Vaše Auto: S našou hladké Auto Čistiace prostriedky, môžete odstrániť nečistoty a mastnotu ľahko, a dať svoje auto lesklým a hladkým povrchom, ktorý trvá niekoľko týždňov.

2.Povlak Štít: Chrániť vaše auto s týmto Autom Cleaner, ktorý tvorí povlak, ponúka obrany proti škvrny, a škrabancami a zároveň poskytuje hydrofóbnosti.

3.Oživiť Lesk: Premeniť vaše auto vzhľad s náš Auto Vysávač, ktorý obnovuje lesk z laku, čím sa zvyšuje jej tvrdosť a odolnosť, a dáva ju umyť, vosk, a poľskom.

4.Bezproblémové Čistenie: Dosiahnuť bez poškvrny auto s naše Auto Vysávač, ktorý je ľahko použiteľné!Stačí naliať a zotrie nečistoty a špinu bez námahy v pohybe.

5.Univerzálne Použiť: Dosiahnutie šumivé auto, motocykel, alebo 4-wheel drive je jednoduché s týmto Autom Cleaner.Bez starostí čistenie a leštenie laku, sklo a chróm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Čas Použiteľnosti 3
Kapacita 100ml
Pôvod Kontinentálna Čína
Koncentrovaná Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty