Webcam Stojan, Inovovať Webovú Kameru Pripojiť Stojan S Flexibilným Gooseneck Ramena A Zvieracie, Oblek Pre Logitech Webcam C920,C922,C930

€14.32 €22.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w24548

Kategória:

Webcam Stojan s 1/4 "skrutky:Vybavené univerzálne 1/4" skrutky,to webcam stojan je vhodný pre Logitech Webcam C925e,C922x,C922,C930e,C930,C920,C615, Brio 4K, Karty, kamery, Akcia fotoaparát a Bezpečnostné kamery.

Multiangular Otáčania a Nastaviteľný: S 360-stupňový nastaviteľný mini statív hlavu, môžete otočiť túto kameru, statív stojí vo viacerých uhlov.Prosím, dávajte pozor, aby používať viac ako 1,1 kg kamery a zariadenia na tomto stánku.

Silnejšie Stôl C-clamp: stôl S c-clamp, môžete použiť túto webovú kameru pripojiť stojan na Stôl, Sideboard, Posteľ a ďalšie.Max hrúbka stola c-clamp je 2.3 cm.

Pevné a Pružné Gooseneck:Naša kamera, statív stojan je páčilo, s gooseneck pokrytý povrch náter, ktorý je flexibilný, že môžete upraviť uhol sa vám páči.Tajomstvo, aby sa tento 25in dĺžka stojan stabilný je na ohyb gooseneck na "S" tvar pri používaní.

Jednoduchá inštalácia v priebehu niekoľkých Minút: Len niekoľko krokov pre montáž.

Farba:čierna

Materiál:kov

Obsah Balenia:

1 * Webkamera Stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky FGHGF
Podpora Vzdialeného Ovládania No
Pôvod Kontinentálna Čína
Komunikácia NFC
Materiál Plastové
Zložené Dĺžka (mm) 138
Číslo Modelu XJ8
Nakonfigurovaný pre(Adaptácia) Akcia Video Kamery, SMARTPHONY, Kamery
Môžete si to

Príbuzné produkty