3 Pack Kriedové Farby Štetcom, Vosk, Farby Štetcom, Kriedové Farby, Štetce Na Drevo, Kolo Farby, Štetce Na Maľovanie Domova Trvanlivé

€11.68 €25.39
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w247570

Kategória:

3 Pack Kriedové Farby Štetcom, Vosk, Farby Štetcom, Kriedové Farby, Štetce Na Drevo, Kolo Farby, Štetce Na Maľovanie Domova Trvanlivé

MÔŽETE ZÍSKAŤ: Pack 3 kriedou a voskové farby Štetcom nastaviť patrí 2,5 palca veľký oválny kriedové farby štetcom, 1inch malé špicaté kriedové farby štetcom, 1inch malé ploché kriedové farby štetcom.

ŠIROKÉ SPEKTRUM POUŽITIA: Táto kriedové farby štetcom na vosk je vhodný pre všetkých, na báze vody a olej na báze nástrojov, mlieko, farba, drevo, farby, kriedy a voskové farby.

POHODLNÉ UCHOPENIE: Tento kriedové farby štetcom používa bukového dreva rukoväť s ergonomickým dizajnom, ktorý je non-sklzu a šetrí čas a energiu.

VYSOKO KVALITNÉ MATERIÁLY: Voskový štetec z prírodných štetina na zabezpečenie trvanlivosti a dlhodobé použitie.Ich mäkké štetiny absorbovať a uvoľnenie kriedou rovnomerne, dávať svoje umelecké diela elegantný textúry.

POHODLNÉ ZAVESENIE FUNKCIA: Tento kriedové farby štetcom set je riešené závesné lano, ktoré umožňujú pohodlne zavesiť a skladovať.Si môžete zavesiť na stenu, stojan, alebo nejaké vhodné miesto pre ľahký prístup a elegantné organizácie.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Drevo

Obsah Balenia:

3 * Kriedové Farby Štetcom(farba lana je náhodné a nemôže byť špecifikované)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty