5 KS Pokrývky hlavy Pre Resmed Airfit P10 Nosné Latexové Masky Popruhy Zahrnuté 10PCS Úprava Videoklipov 1 Set

€18.53 €25.39
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w25850

5 KS Pokrývky hlavy Pre Resmed Airfit P10 Nosné Latexové Masky Popruhy Zahrnuté 10PCS Úprava Videoklipov 1 Set

EXTRA KOMFORT: Náhlavný Popruh Náhrada za ResMed AirFit P10 Nosovej Vankúš CPAP Masky sú vyrobené z ultra-mäkkej premium elastické Nylon poskytnúť ergonomická rukoväť okolo vašej hlavy pre nepretržitú plný nočný spánok.

Ultra-Pohodlie Headgears: -Vyrobené z poistného, elastickej tkaniny, aby sa zabezpečila jeho pohodlie a mäkkosť.Pohodlne sa zmestí na podporu neprerušenej, celú noc spať pre vás.

Super Pružnosť: -super elastická tkanina, pokrývky hlavy, je určený na nosenie, dobre sedieť na hlave.Rozdelené zadné popruhy možno rozšírila okrem pre voľnejšie nosenie alebo zúžené spolu na užšiu strih, šedej strane je nosené smerom von, s modrým stranou v, č drsné pocit a pohodlné na nosenie.

Trvalé Použitie: -Naše pokrývky hlavy popruhy sú skvelé mäkké a pružné pull-odolný, je vyrobený z prémiovej nylon zabezpečiť dlhý čas používať, dosť materiálu poskytujú extra dlhú životnosť, a s klipy môžete upraviť popruhy dĺžka jednoducho podľa vašich veľkosť hlavy.

Jednoduchá Starostlivosť: -Naše popruhy je ľahké umývanie pomocou mydla, dobre opláchnuť a nechať vyschnúť týždenne.Nie umyť pokrývky hlavy v práčky alebo umývačky riadu a pokrývky hlavy je potrebné vymeniť každých 3-6 mesiacov na zabezpečenie fit a tesnenie je práve s každým použitím.

Ako umývanie produkt?

Odporúčame Ručné umývanie Náhlavný popruh týždenne pomocou teplou vodou a neutrálnym mydlom, potom opláchnite vodou a dobre vyschnúť.

Špecifikácie:

Materiál: Plast+Nylon

farba: modrá+sivá

Obsah Balenia:

5 x Nos maska pokrývky hlavy

10 x high-kvalitné plastové klipy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty