Mačka Auto Odtlačkový Zvierat Okno Nálepky Na Sklo Mačka, Auto Nálepky Pre Zadné Okno Cartoon Auto Odtlačkový Nálepky Auto Samolepku

€2.25 €4.50
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w26849

Pridať nejaké kúzlo, aby vaše SUV s týmito zarážajúce mačiatko nálepky.Sú vodotesné a nebude poškodenia laku vášho vozidla.Oni sú tiež bezproblémové uplatňovať a udržiavať.Jednoducho ošúpte a držať ich na aute a obdivovať ich roztomilé a farebné dizajn.

Funkcie:

Veľkosť: 24.5*7,5 cm|9.64*2.95 cm

Materiál: pet reflexný materiál

Zoznam:

1*mačka sklo nálepky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široko Fit: To sa hodí auto, SUV, racing car, alebo vyzdvihnutie truck.Je kompatibilná s auto, SUV, racing car, alebo vyzdvihnutie truck.Naše nálepky je rozkošný a robustné, takže sa môžete vyjadriť vaše mačky milovať.

2.Chrániť vaše auto so štýlom : Tieto mačiatko samolepky sú vyrobené z high-kvalitné lepidlo, ktoré nebolí, farby, nevydáva žiadny zápach, a má silnú priľnavosť.Oni nie sú ľahko spadnúť a odolá rôznym poveternostným podmienkam.Oni tiež pridať dotyk roztomilosť a bezpečnosť vášho vozidla.

3.Odolný materiál: Tieto mačiatko samolepky sú vyrobené z PVC film, ktorý vydrží na slnku, dažďu, snehu a vetra bez straty ich farbu alebo tvar.Takisto sa ľahko aplikovať a odstrániť bez zanechania akýchkoľvek doľava.

4.Jednoduché Použitie: Stačí olúpeme a držať tieto mačiatko nálepky na aute, a máte hotovo.Sú ľahko vložiť a nevyžadujú žiadnu údržbu.Zostanú roztomilé a farebné na dlhú dobu.

5.Zaujímavé Auto Dekor: Táto nálepka má jedinečný štyri mačiatko dizajn, ktorý bude okoreniť vaše auto.Z tohto dôvodu zarážajúce, dekorácie, vaše auto bude viac atraktívne.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Šírka 0.00inch
Dizajn karikatúra
Druh Materiálu PVC
Typ Nálepky Auto Tela
Kategória PVC
Názov Modelu Štyri Mačky Auto Odtlačkový
Umiestnenie Nálepky Strechy
Druh Lepiť Nálepky
Model Zviera Vzor
Položka Druh nálepky
Položka Priemer 0.00inch
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška 0.00inch
Položka Dĺžka 0.00inch
Môžete si to

Príbuzné produkty