Samolepiace Kúpeľňa Uterák Držiak Na Uterák Držiak Pre Kúpeľňa Steny, Pre Kúpeľňa, Kuchyňa

€6.96 €13.93
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w27914

Kategória:

Samolepiace Kúpeľňa Uterák Držiak Na Uterák Držiak Pre Kúpeľňa Steny, Pre Kúpeľňa, Kuchyňa

Kúpeľňa Uterák Rack - Predstavovať jedinečné U-tvarované dizajn a čierne prevedenie, tento uterák stojan dodáva štýlový prvkov je vaša kúpeľňa vyzerať moderné a krásne.Konce každej kúpeľni uterák rack mať hladké hrany a zaoblené rohy, zabezpečenie uteráky nemusíte dostať zamotaný poškodený alebo pri ťahaní.

Silný Samolepiace Uterák Rack - Tento uterák rack má silnú priľnavosť a veľké lepidlo povrchu, ktorá drží pevne na stenu bez pádu.To lepkavé uterák stojan je pevný a môže pojať až 10 libier hmotnosti.

Jednoduchá inštalácia - žiadne vŕtanie požadované.Len čisté steny, lúpať ochranný film na zadnej strane, tyč na uterák držiak na stenu a stlačte ho na niekoľko sekúnd.Po inštalácii, počkajte 24 hodín a môžete ho začať používať.POZNÁMKA: uterák, stojan je vhodný pre hladké povrchy, ako drevo, dlaždice, mramor, kov, sklo, atď.Neodporúča sa držať tejto čiernej ruky uterák držiak na drsné povrchy, ako sú vápencové steny, tapety, natreté steny, ATĎ.

Široko používaný uterák rack - môže byť použitý vedľa kúpeľňa umývadlo alebo kuchynský drez, o drevenú skrinku povrchy, sklenené povrchy, alebo kdekoľvek inde.Môžete použiť tieto sticky uterák rack ako uterák, stojan, tanier uterák stojan, sprcha uterák stojan, kúpeľňa uterák stojan, stojan na kuchynské utierky a ďalšie.

veľkosť: Cca 26 cm dlhé

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba: čierna

Obsah Balenia:

1 x Strane Držiak na Uterák

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Môžete si to

Príbuzné produkty