Fireman Sam Kostým detský Maškarný Cosplay Vianočné Chlapec Dievčatá Hore Nohavice Maska Deti Narodeniny, Karneval, Halloween Dary

€14.34 €16.67
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w280315

Kategória:

Vážení, ak budete zbierať našich obchodov a produktov, budete si viac zľavy

Vážení,

Ak Máte Akékoľvek Otázky O Produkte, Prosím, Dajte Nám Zlé Hodnotenie, Kontaktujte Nás Čo Najskôr, pomôžeme Vám Ho Vyriešiť Čo Najskôr

Ďakujem, Že Ste Prišli!

Pripomienka:

Vážení, ak ste nedostali balíčka pre dlhú dobu, môže to byť preto, postmaster nemôže dostať do kontaktu s vami na čas.Možno budete musieť skontrolovať stav vášho balíka na pošte.Skontrolujte prosím vaše číslo objednávky na týchto stránkach.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, ihneď nás prosím kontaktujte

Vážení~ môžete sledovať v reálnom čase dodania pokroku objednávku na tejto stránke

Cezhraničných priamych zásielok do krajín (vrátane) do 10 dní:

Španielsko, Francúzsko; ostatné krajiny, Holandsko, Belgicko, Nemecko, Taliansko, Portugalsko, Spojené Kráľovstvo, dodacia lehota je cca 10-15 dní a ďalších krajinách o 30 dní.Ak ste ešte nedostali balík po vyššie uvedených dátum, ihneď nás prosím kontaktujte a my vám vyriešiť problém za vás okamžite

Jednotka: CM

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Vzhľadom na ručné meranie tam bude chyba 1-3 cm, prosím, aby

Vzhľadom na rôzne strelecké uhly a monitory, môže byť mierne chromatické aberration, prosím, pochopiť

Rôzne shipmemt optiones k dispozícii je predmetom vašej požiadavky o nákladoch & dodacie lehoty.

DHL,UPS,Fed-Ex trvať 3-7 pracovných dní zvyčajne pre väčšinu krajín,extra express nastala.

Ali Express Štandardné zásielky a E-paketové zásielky trvať 15 až 30 pracovných dní a zadarmo zásielky na USA,Kanada,Rusko,Západnej Európy.

EMS trvať 5 až 20 dní a dodania 98 krajín z Číny.

Čína Príspevok oridinary & regiestered Letecky trvať 15-45 deň s voľným zásielky ,niektoré vzdialenej oblasti musieť zaplatiť sur-poplatky.

P. S: Brazília colné vyžadujú daňové identifikačné číslo (CPF alebo CNPJ),pls poznámka v objednávke spolu s dodávkou info.

Návrat & Vrátenie Peňazí Poznámka:

1.Skontrolujte pozemok v prípade poškodený balík a zabezpečiť položky vo vnútri non-poškodený počas prepravy , alebo to môže byť považovaná položka udržiavanom pôvodnom stave, po podpis,potom len ostatné pohľadávky zahŕňajú kvality chyby a nesprávne položky zásielka prijatá.

2.Kontaktujte nás a pošlite photoes ako dôkaz ihneď najneskôr do 5 dní, ak sa akékoľvek problémy s kvalitou nastala až po podpis,vynaložíme úsudku a slove je pre vás ako flow chart ukázali vyššie,v prípade kvality problém potvrdené alebo zlé veľkosti, ktoré ste obdržali ((nie je rovnaký s vašou objednávkou) .Za dátum uzávierky,receipent povinný poslať originálne oblečenie a príslušenstvo (non-umyté a umelých poškodený) späť s charge dodacie náklady.

3.Návrat & vrátenie peňazí nevzťahuje sa škody spôsobené vyššou mocou prípade a oneskorenie v miestne zvyky, osobitne v zaneprázdnený, shoping sezóny alebo colnej politiky zmeniť.

4.Tvrdenie, ktorá nie je prijatá v nižšie situáciu , meškanie zle receipent adresu,post / zip kód,mobilný telefón a nikto prihláste sa pre zásielky v priebehu niekoľkých týždňov.snažíme sa o pripomínať vás, pošlite e-mail alebo správu, až kým máš to.

FAQ :

1.Sú tam farby aberration v porovnaní s photoes ukazuje v obchode?

Áno,v takom prípade možno existovalo niečo ako výsledok monitoru a lighitng prostredí, keď sme sa vziať fotoaparát.

2.Som predajca alebo distribútor,je to možné pre drop zásielky?Áno, po obdržaní vašej objednávky, zabezpečíme dodávky pre vás ihneď

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Typ Zdroja anime, Dovolenka
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Sady
CN Sečuan, Zhejiang
Špeciálne Použitie Kostýmy
Pohlavie Unisex
Názov Značky JUYUEBAXIU
Komponenty Top, nohavice, TopPantsMask
Znaky Kráľovná, Iné
Oddelenie Meno Deti
Materiál Polyester, syntetické
Môžete si to

Príbuzné produkty