Full-Face Baseball Catcher Maska,Ľahké, Bezpečné Fit Poskytuje Ochranu A Pohodlie ,Nie Je Prekážkou Zobraziť Jednoduché Použitie

€22.42 €29.50
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2852

Kategória:

[ODOLNÉ A SPOĽAHLIVÉ MATERIÁL]: vysokopevnostnej zliatiny materiálu, výborná ručné zváranie technológia, starostlivo navrhnuté tak, aby vytvoriť bezpečnejšie a spoľahlivejšie ochranné masky.

[POHODLNÉ]: odnímateľné podložky sú vyrobené z ekologicky šetrných a priateľské k pokožke pružnosť materiálu, ktorý maximalizuje pohodlie a bezpečnosť wearingto udržať rozhodcov pohodlné a zhora z vplyvu.

[EXTRA OCHRANNÉ ROZŠÍRENIA]: oceľový drôtený model rozširuje okolo uší a krku pre extra ochranu citlivých oblastiach.

[ŠIKOVNÉ]: v Rámci vysokej pevnosti ocele, sme dizajn celého produktu, ako je ľahký, ako je to možné, tak, že sa nebudete musieť starať o nepohodlie spôsobené hmotnosť pri cvičení.

[NASTAVITEĽNÉ POPRUHY]: Zahŕňa nastaviteľné popruhy, ktoré bezpečne pripína maska na rozsah hlavu veľkostí pre pohodlie a ochranu.Ľahko vymeniteľná pre čistenie medzi hry.Univerzálna nastaviteľná veľkosť pre mladistvých a dospelých.

Materiál: zliatiny

farba: modrá / čierna

Obsah Balenia:

1 x baseball face protector

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty