Pozitívnu Energiu Zemiakov Objať Vrecku Objať Mini Ručné Plyšové Pletenie Vlna Zemiakov Bábika Zábavné Christams Darček Miestnosti Dekorácie

€4.40 €8.79
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2932

Kategória:

Odrážky: 1、 [ Vybraný Materiál ] Malé Hračky sú vyrobené z vysoko kvalitnej plyšový materiál, hrajú veľkú odolnosť pre dlhodobé použitie, bezpečné, šetrné k životnému prostrediu, a mäkké.

2、 [ Inovatívne Zemiakov Dizajn ] Malé Hračky Pre Deti je roztomilý a inovatívne, ozdobené mini card writting s pozitívnymi slovami, navrhnuté v tvare zemiakov bábiku.

3、 [ Nádherné Spracovanie ] Ceny Pre Deti v Triede, sú starostlivo vytvorený s zábavné vystúpenie a jasné pattens, šité dobre a nie je ľahké nedeformujte, príjemné na dotyk.

4、 [ Široký Rozsah použitia ] Osadenie Stromček sú malé a prenosné, pridanie roztomilý prvkov do vášho domova, ideálny pre zdobenie svojho počítača, pracovňa, spálňa, polica, a tak ďalej.

5、 [ Ideálne Darčeky pre Deti ] Deti Osadenie Stromček, sú nádherné darčeky pre priateľov, kolegov a rodinu, pomôcť povzbudiť deti, aby prijali zodpovednosť v každodennom živote, priniesť dotyk starostlivosti a teplo na tých, na ktorých vám záleží.

Popis: 1. Mäkké plyšové bábika vyšívané s roztomilý úsmev.

2. Vhodné pre narodeninové darčeky, Vianočné darčeky, Veľkonočné darčeky, a tak ďalej.

3. Absolútne bezpečné a jednoduché na údržbu.

Špecifikácie: Veľkosť: 7*5 cm/2.7*1.9 palec

Materiál: plyšové

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Textilné & Textílie
Štýl Moderný Štýl
Tému Láska
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty