Inteligentný voľne Stojace Elektrické Nehrdzavejúcej Dekoratívny Štýl Led Plameň Vnútorné Spaľovanie 3d Vodnej Pary Krby

€907.88
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w296116

Značky: vodná para krb, parný krb, 3d para požiaru, voda krb, elektrický krb pary

Kategória:

100mm Inteligentné Vodnej Pary Krb

Skúsenosti synonymom moderného luxusu s našimi state-of-the-art 3D Para Krby.Tieto zázraky techniky priniesť nadčasové čaro tradičných krb do vášho domova, bez dymu a zmätkov.Tu je dôvod, prečo budete milovať:

Podmanivý Realizmu: Naše 3D Para Krby použitie špičkovej technológie na vytvorenie hyper-realistické plamene.Patentovaný vodná para systém vytvára fascinujúce, realistický oheň, ktorý tance a bliká, zaujme všetkých, ktorí sa zhromaždia okolo.

Jednoduchá Elegancia: rozlúčiť na drevo, čistenie a údržbu.S jednoduchým dotykom tlačidla alebo smartphone app, môžete zapáliť krásy revúci oheň a upravte ju podľa vašich predstáv.Je stelesnením pohodlie a sofistikovanosť.

Bezpečné a trvalo Udržateľné: Ako naše krby spoliehať na vodnej pary a LED svetlá, sú ekologické a úplne bezpečné pre vašu rodinu a domáce zvieratá.Nie je tam žiadny dym, žiadny popol, a žiadne škodlivé emisie.

Prispôsobiteľné Atmosféru: Prispôsobiť 3D Para Ohnisko na vašej nálade s nastaviteľným plameňom nastavenia, farby, a tepelný výkon.Vytvoriť perfektnú atmosféru pre romantické večery, rodinné oslavy, alebo pokojné noci doma.

Pozdvihnúť váš domov je atmosféru s očarujúce pôvab 3D Para Krby.Objavte budúcnosť krby, kde technológia spĺňa tradíciu.To nie je len krb, je to majstrovské umenie a techniku.

Funkcie

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Led plameňa multi farby
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu VSFB
Názov Značky Sefire
Druh Vložiť
Aplikácia Hotel
Výkon (W) 500W
Režim ovládania Aplikácia, diaľkové, Smart Home Automation
Napätie 110/220V
Napätie (V) 220V
Moc 800W
Pôvod Kontinentálna Čína
Nastaviteľný Termostat Áno
Použitie Vila
Palivo Voda
Oblasti, Vyhrievané 50
Prehriatie Chránené Áno
Diaľkovo Ovládané Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty