Golf Puzdro Taška Golf Tees Vaku Oka Nylon Golf Loptu Držiteľ Golf Tees Taška Veľké Kapacity, Skladovacie Puzdro Taška S Naťahovacou Šnúrou A Klip

€1.84 €3.08
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w2975

Hľadáte perfektné golf loptu puzdro, vrecko na uloženie a prepravu vašej turnaj a odbornej prípravy gule?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše čierna golfový bag!S jeho ľahký-k-použitie oka šnúrkou dizajn, to je dosť veľký, aby sa zmestili všetky vaše gule a udržať je organizované na cestách.

Špecifikácia:

[Product Name]: Golfové loptu čistého vrecka

[Materiál]: Nylon mesh taška

[Farba]: čierna/tmavo modrá/zelená

[Schopnosť]: malej veľkosti môže držať 15-20 gule, strednej veľkosti sa zmestí 25-35 gule, a veľká veľkosť môže držať 50-55 gule.

[Size]: malej veľkosti má spodný priemer 11 cm a výška 14 cm.Na strednej veľkosti má spodný priemer 14 cm a výška 19 cm.Veľké veľkosti, má spodný priemer 16 cm a výška 23 cm.

[Hmotnosť]: Malá veľkosť 32 gramov, stredná veľkosť 44 gramov, veľké veľkosť 53 gramov

Balenie Zoznam:

1 x Golfová loptička čistého vrecka

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prenosný Výkon: Vezmite si golf gule vonku tento ľahký a prenosný čistého vrecka.Sťahovacie uzáver umožňuje prístup jednoduché, zatiaľ čo ho drží až 48 gule.Organizovať svoj výstroj bezproblémové z radu green.

2.Šnúrkou Dizajn: Oka Šnúrkou Taška dizajn našich Golfové Loptu Čistého Vrecka umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu k taške alebo vozík.Udržať vaše golfové loptičky bezpečne uložené a ľahko prístupné, zatiaľ čo na ihrisku.

3.Prenosné a Priestranné: S vysokou kapacitou dizajn, tento golf ball čistého vrecka sa zmestí veľa golfových loptičiek a je jednoduché na dopravu.Vziať so sebou, kamkoľvek chcete precvičiť swing alebo hrať hry s priateľmi, a často majú dosť gule na ruky.

4.Všestranné Použitie: Určený na ukladanie a prepravu golfový turnaj a odbornej prípravy gule, táto čistá taška je ideálny pre golfové školenia, cvičenia a praxe.To môže byť použitý žien a mužov na všetkých úrovniach obtiažnosti a má široké uplatnenie v rôznych golf nastavenia.

5.Opakovane a Trvanlivé: Postavený na poslednej vysoko kvalitný nylon materiál, tento golf loptu čistého vrecka je opakovane použiteľný.Jeho silu a pevnosť, aby to vynikajúce dlhodobé investície pre golfových nadšencov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál nylon
Oddelenie Meno Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty