Univerzálny 12V 24V Auto Vzduchu Naftový Ohrievač LCD Prepínač Parkovanie Radič Diaľkové Ovládanie Automobilu, Diaľkové Ovládanie Dosky

€14.38 €17.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3007

Kontrolu teploty úroveň vášho vozidla ohrievač s ľahkosťou pomocou nášho auta ohrievač radič.LCD displej je jasný a ľahko čitateľný, zatiaľ čo štruktúry produktu je jednoduchý.Vyhovuje väčšine osobných a nákladných automobilov ohrievače, čo je skvelé pre osobné použitie.

Špecifikácia:

Typ Projektu: Auto Ohrievač Radič

Model: L-gombík LCD + diaľkové ovládanie

Napájacie napätie: DC 12V/24V

Veľkosť produktu: (cca.)8*5*3.5 cm/3.15*1.97*1.38 palcov

Hmotnosť: 80g

Teplotný rozsah: -40-40°

Platné: Vhodné pre 2kw/5kw modely

Balenie zoznam:

Auto Ohrievač Regulátor*1

L-gombík LCD*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Prenosnosť: Toto auto ohrievač regulátor je určený pre prenosnosť vďaka svojej malej veľkosti a nízkej hmotnosti.LCD displej je jasný a ľahko čitateľný, zabezpečuje spoľahlivý výkon pre vaše pohodlie.Vyrobené s výtvarné spracovanie a odolný materiál, tento regulátor je postavený na poslednej a skvelý doplnok do vášho auta.

2.Jednoduchá Regulácia Teploty: Upshift alebo podradenie úrovne teploty a množstva vzduchu bez námahy s naše auto ohrievač radič.Kontrolu teploty úroveň, na dosah ruky a užite si všestranný zapnutie a vypnutie funkcie.Ideálny pre všetky poveternostné podmienky, pobyt pohodlné na ceste s efektívne riadenie teploty.

3.Jednoduchá Inštalácia: produkt štruktúra je jednoduchá a predtým poškodené súčasti môžu priamo nahradiť s týmto autom ohrievač radič.To je plug and play zariadenie, ktoré nevyžaduje žiadne komplikované, vedenia alebo inštalácie.

4.Jednoduché Kompatibilita: Toto auto ohrievač radič je univerzálny doplnok, ktorý vyhovuje väčšine auto truck ohrievače, ohrievače vzduchu, a parkovanie ohrievače.To má jednoduchý a kompaktný dizajn, ktorý vám umožňuje nainštalovať ho, rýchlo a pohodlne.

5.Jedinečný Darček: jeho inovatívne auto ohrievač radič je premyslené darček skvelé pre osobné použitie.Tiež ideálny darček pre rodinu, kolegov, priateľov, a špeciálne príležitosti.To môže byť použitý na Vianoce, Halloween, deň Vďakyvzdania, narodeniny a iné festivaly.Ľahko spravovať a upravovať vaše auto je teplota.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Výrobca Katalógové Číslo hmotnosť
Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby Čína
Štýl Tlačidlo Štýl
Výmenný Katalógové Číslo Napájacie napätie
Špeciálne Funkcie Auto Ohrievač Radič
Iné Katalógové Číslo Platné
Časti Montáž
Môžete si to

Príbuzné produkty