3X Pastelky Pre Batoľatá, Palm Grip Pastelky Pre Deti,9 Farby, Pastelky netoxické Farby Pasteliek Vajcia Umývateľný Paličky Hračky

€26.22 €38.01
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w302735

Kategória:

BEZPEČNOSŤ netoxický MATERIÁL: Batoľa pastelky sú vyrobené z netoxického materiálu(Živice, potravinársky parafín, mastenec a potravinárske farbivo).absolútne bezpečnosť pre deti, deti, dievčatá, chlapcov aj batoľatá.

POHODLNÉ UCHOPENIE pre DETI: Naše palm grip pastelky má pohodlné kolo hlavne design, takže je veľmi ľahké pre dieťa na uchopenie aj s malými rukami.

UMÝVATEĽNÝ a ŽIADNE LEPKAVÉ RUKY: Umývateľný pastelky pre deti sú umývateľný s obyčajné mydlo a má hladký povrch, ktorý nebude mať vaše dieťa je špinavé ruky po použiť.

FUNNY STAVEBNÉ BLOKY: Batoľatá vajcia pastelky nie sú len používa ako obraz pastelka, ale aj vzdelávacie stohovateľné hračky, ktoré môžu zlepšiť kognitívne kompetencie farieb a kreativity vašich detí.

STIMULOVAŤ TVORIVOSŤ a PREDSTAVIVOSŤ: Existuje 9 farieb naše farby pasteliek.To nie je len používa ako obraz pastelka, ale aj vzdelávací blok hračky, ktoré môžu zlepšiť kognitívne kompetencie farieb a kreativity vašich detí.

Farba: farbu, ako je uvedené

Materiál: parafín

Veľkosť: 4.6*3 cm

Obsah Balenia:

3 x 9 Farieb Farby Pastelka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty