Kinky Kučeravé som Tip Microlinks Ľudské Vlasy Barmskej som tip Kučeravé Vlasy Rozšírenia som Tipy Ľudské Vlasy Čierne Ženy

€107.23 €297.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w303067

Prirodzene Vyzerajúci Textúra: Hlboké Vlny vlasy je populárny textúru, ktorá napodobňuje vzhľad a pocit prirodzene kučeravé vlasy.I-tip rozšírenia sú navrhnuté tak, aby zmes bez problémov s vaše prirodzené vlasy, vďaka ktorej môžete bez námahy a prirodzene vyzerajúci štýl.

Všestrannosť: Hlboké Vlny I-tip predlžovanie vlasov môže byť zakomponovaný v mnohých rôznymi spôsobmi, čo vám umožní zmeniť svoj vzhľad, kedykoľvek budete chcieť.Či už dávate prednosť elegantný a rovno štýl alebo kučeravé a objemné jeden, tieto rozšírenia vám môže pomôcť dosiahnuť dokonalý vzhľad.

Nízke nároky na Údržbu: Hlboké Vlny mám tip na predlžovanie vlasov vyžaduje veľmi malú údržbu po inštalácii, čo je skvelá voľba pre ľudí, ktorí majú zaneprázdnený životný štýl.Pri správnej starostlivosti a údržby, tieto rozšírenia môže trvať mesiace.

Zlepšenie Dôvery: Mnohí ľudia zisťujú, že na sebe, predlžovanie vlasov, zvyšuje ich sebavedomie a sebaúctu.Hlboké Vlny I-tip rozšírenia vám môže pomôcť dosiahnuť vzhľad vášho želania, ktoré zase môže zlepšiť, ako sa budete cítiť o sebe.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Predlžovanie Vlasov Typ Tkanie
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky INSBEAUTY
Textúra Hlboké Vlny
Materiál Ľudské Vlasy
Môžete si to

Príbuzné produkty