Magnetická Kniha Značky Vintage Silný Magnet Knižných Značiek Ročník Čítanie Dodávky Knihy Klip (Uloženie Vašej Stránke Známky Pre

€4.08 €6.29
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w30535

Kategória:

Pri pohľade na záložku klip, ktorý je ideálny pre označovanie strán počas prázdnin?Sa vám bude páčiť naša Magnet Záložku Klipy!Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré ponúkajú silné adsorpčné kapacity, zabezpečenie nebude padať z vašej knihy.Jednoduchý dizajn, ktorý je ľahko ovládateľný, tieto klipy, aby to jednoduché, označte polohu.

Názov: Magnetické Záložky

Veľkosť produktu: o 10x3CM/3.9x1.2 palce

Materiál: PU koža

Hmotnosť výrobku: 13g

Zoznam Balíkov:

Magnetické Záložky x 1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zabrániť Stránke Strata: Zabezpečenie nerušeného čítania s našimi magnetické záložky, aby sa zabránilo náhodnému pošmyknutiu a poskytnúť pevné uchytenie na vaše stránky.So silným adsorpčné kapacity a magnetickým uzáverom, ktorý nebude zanechať stopy alebo záhyby, aby sa vaše stránky bezpečne označené.

2.Revolučný Dizajn: Zažite jemný dotyk naše magnetické záložky na svoje knihy.Vyrobené z odolného kože a magnet materiálu, meranie 3.9x1.2 cm 10x3 cm a dá sa jednoducho nosiť vo vrecku alebo kabelke.Chrániť vaše čítanie pokrok s ľahkosťou.

3.Dekoratívne a Bezpečné: rozlúčiť sa krehký papier záložky.Naše magnetické záložky ponúkajú bezpečné uchopenie, čo je nemožné, ak chcete presunúť alebo na jeseň.Zdobiť vaše knihy a bez námahy označiť vaše stránky s týmito štýlový záložky.

4.Zlepšenie Bookmarking: Klip stránky, označiť vaše čítanie pokroku, s menej poškodenie kníh, ako skladanie alebo pripnúť.Tieto magnetické záložky sú navrhnuté tak, aby zostali pevne na stránke a nie spadnúť ľahko.

5.Vhodný pre Každého: Tieto magnetické záložky sú ideálne pre gifting na narodeniny, sviatky, Vianoce a Deň svätého Valentína.Sú jedinečné a premýšľavý darček pre študentov, deti, učitelia a kniha milenci.Získajte vy a vykonávať žiadne zvláštne udalosti nezabudnuteľné!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty