3ks Sviečkový Držiteľov Minimalistický Sklo svietnik Romantický Jedálenský Stôl svietnik Base Tvorivé Sviečkový Domova

€10.54 €21.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3190

Kategória:

Funkcie:

* Jedinečný Kónického tvaru Sklenené svietniky: Tieto moderné kónického tvaru sklenené svietniky sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznych sviečka veľkosti, čo je ideálne pre párty, narodeniny, Vianoce, Valentína, výročie, Deň matiek, kolaudačné párty oslavy a svadby.

* Tealight svietniky s Hrúbkou Sklenené Steny: Na tealight svietniky sú vyrobené s hrúbkou sklenené steny, čím sa zabezpečí ich dlhú životnosť.Väčšinu ďakovné svietnik set je ideálny pre domova.

* Elegantný Pilier svietniky: elegantné pilier svietniky sú vyrobené z vysoko kvalitnej bezolovnaté sklo, ktoré je bez zápachu, a šetrné k životnému prostrediu.Každý svietnik je vyrobené výhradne z priehľadného skla, zdôrazňuje svoje luxusné a krištáľovo čisté vlastnosti.

* Ozdobné svietniky s Vertikálne Pruhovaný Dizajn: vertikálne pruhovaný sklenené svietniky slúžiť ako nádherné dekorácie na slávnostnú večeru tabuľky.Ich podstatná hmotnosť zaisťuje stabilitu pri uvádzaní sviečky vo vnútri.

* Univerzálny a Moderné svietniky: Naše svietniky sú kompatibilné so sviečkami od 0.75 palcov na 2,2 cm v priemere.Krásne vertikálne vzorované svietniky, aby výbornou voľbou pre gifting.

Špecifikácie:

*Súčasťou Meno:Sviečkový Držiteľov

*Materiál:Sklo

*Veľkosť:6*6*7 cm、6.5*6.5*5.5 cm、4.5*4.5*7 cm

*Farba:žltá, zelená, ružová

Obsah Balenia:

3* Svieca Držiteľov

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky doxa
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Domáce Dekorácie
Môžete si to

Príbuzné produkty