HX Módne Mens T-shirts 3D Grafický Hrudníka Tvár Logo T-shirt Americký Krátke Vlasy Mačka Spájať Pulóvre Harajuku Bežné Tees

€14.31 €18.83
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w320754

Značky: T-Shirts

Kategória:

Upozornenie: Vzor: Náš vzor je vytlačené na oboch stranách, zvyčajne na prednej a zadnej strane sú rovnaké,vo vnútri oblečenie je biela.Veľkosť: Náš produkt je Ázijských Veľkosť !Nie je NÁS/Euro Veľkosti !!Zvoľte Si, Prosím, 1-2 Väčšie Rozmery!Farba: Ako je znázornené na fotografii (Skutočná položka bude vyzerať rovnako ako obraz však môže byť mierne odchýlky farieb vzhľadom na osvetlenie účinok počas fotografie odber alebo uchádzač je sledovať nastavenie.Vnútorná Farba: interiér odevu je biela.Materiál: Polyester , Spandex Ako tento odkaz má viacero štýlov na výber, prosím, skontrolujte, či štýl, ktorý ste si kúpili, je správne, keď si ju kúpite .Ak ste si zakúpili zlý štýl, prosím, nebojte sa, môžete mi povedať, správny štýl potrebujete pred balík je zaslaná, a potom som sa poslať vám správny štýl.

DIY Sme factory outlet, a drop shipping podporu.Ak potrebujete predávať naše produkty, môžeme ponúknuť obrázky bez vodotlače.Akceptujeme aj DIY prispôsobiť štýl, prosím, neváhajte kontaktovať nás, alebo kliknite na DIY obraz ,Vďaka.

Poštovné: 1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.Prosím, dajte mi vedieť do 1-2 dní, svoje adresa je správny 2. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Máme loď položky cez Čína Príspevok Letecky,EMS,DHL.Normálne, Expresné doručenie, ako EMS,DHL zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní.Čína Poštou trvá zvyčajne 10-25 pracovných dní. 3. Vzhľadom na zložitosť medzinárodnej logistiky,strata času v colné odbavenie,Preto prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás,a potom I vám pomôže sledovať.Platby: 1. Akceptujeme platby cez Alipay,T/T,Western Union,Kreditné Karty,Moneybookers,Bankový Prevod,a iné platobné metódy.Ak máte ťažkosti pri vykonávaní platby,kontaktujte nás, prosím o pomoc.Naše služby: 1. Sme ponúknuť vysoko kvalitný produkt. 2 .Ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 3. Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 4. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný.Ďakujeme vám za kontaktovanie gamesalor! 5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Byť istí, že budeme robiť to isté.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie Muži
Vzor Typ 3D
Topy Typ Tees
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Veľkosť Ázijské Veľkosť S-7XL
Materiál Polyester, Spandex, Polyester, Spandex
Zábavné tričká unisex tričko
Golier O-Krku
Štýl Príležitostné
T-Shirt Francúzsky Buldog T-Shirt Corgi
Platné Sezóny Leto
T-Tričko Husky Dospelých Unisex 3D Krátky Rukáv T-Sshirt Zlatý Retriever
Položka Druh Topy
Druh muži ženy t košele
Rukáv Štýl Krátky Rukáv
beží t-shirt športové tričko mužov
Pôvod Kontinentálna Čína
nadrozmerné t tričko cool tričká mužov
Kapucňou No
T-Tričko Modré Border Collie Dospelých Unisex 3D Krátky Rukáv T-Shirt Border collie
Platné Scény denne
Dámske tričko tričko Žena T-shirt
Názov Značky cloocl
Textílie Typ Broadcloth
Môžete si to

Príbuzné produkty