Zatvorené Transparentné Puzdro Hladké Zips Dizajn Proti Poškriabaniu Skladovanie Vrecko Pre Predvádzal Boxy Mini Údaje Bábiky Skladovanie

€7.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3312

Odrážky:

1.Protiprachová Materiál: Udržať vaše bábiky, čisté a bezpečné v tejto odolné transparentné puzdro.Vyrobené z zosilnené PVC, toto puzdro je odolné voči prachu, vode a poškrabaniu.Má zips uzavretie a rukoväť pre jednoduché prenášanie.Môžete vidieť svoje bábiky jasne prostredníctvom transparentného materiálu.Poznámka: bábika nie je súčasťou balenia.

2.Hladké Zips Dizajn: Tento zatvorené transparentné puzdro má hladký zips dizajn, ktorý udržiava vaše zberateľstvo od získania špinavé.Môžete ľahko otvoriť a zavrieť ho a vziať kdekoľvek.Poskytuje dokonalú ochranu pre vaše cenné predmety.

3.Nádherný Darček: Tieto priehľadné vrecká s slučky sú ideálne pre bábiku skladovanie a skvelý darček na narodeniny, Deň Detí, a na Vianoce.Dokážte svoje DIY taška a dekorácie doll s ľahkosťou, ako ste ju pripojiť k batohu, alebo ju použiť ako kľúčenku.Ideálne pre milovníkov, rodiny a deti, tieto tašky ponúkajú multifunkčné riešenie pre vonkajšie skladovanie.

4.Správne Fit: predviesť svoje malé zbierok.Tento transparentné puzdro je ideálny pre ukladanie a zobrazovanie vaše obľúbené položky, ako sú keychains, kolíky, odznaky, alebo nálepky.Jasné materiál umožňuje zobraziť detaily vášho zberateľstvo bez otvorenia obalu.Prosím zmerajte veľkosť vopred, aby zabezpečovali správne pre vaše položky.Toto puzdro opatrenia 2.3x3.5x1.5 centimetrov a má kľúčom veľkosti.

5.Široko Aplikované: Tento zatvorené transparentné puzdro je vhodné pre bábiky, mini-číselné údaje, anime, sochy a iné obľúbené zberateľstvo.Chráni ich pred prachom, vlhkosťou a škrabance, zatiaľ čo zobrazenie ich jasne a elegantne.

Popis:

Majte svoje malé make-up kolekcie elegantné a organizované s našimi jasné, mini make-up taška!Protiprachová a poskytuje dokonalú ochranu, táto taška je vhodný aj pre organizovanie malých anime bábiky.Plus, s slučka na vrchole, je ľahké zavesenie a majte na dosah.

Špecifikácia:

1. Názov: Jasné, Mini Make-Up Taška

2. Materiál: PVC

3. Veľkosť: (cca.)3.9*2.52 palcov/9.91*6,4 cm

Balenie zoznam:

1*Jasné Mini Make-Up Taška

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Platné Priestor KÚPEĽŇA
Druh Skladovanie Tašky
Vzor Trojrozmerný Typ
Materiál Polyester
Číslo Modelu Zatvorené Transparentné Puzdro
Tvar Obdĺžnikové
Použitie Drobnosti
Formulár Trojrozmerný Typ
Môžete si to

Príbuzné produkty