In Štýl Roztomilý Veľkú Kapacitu, Ceruzka Skladovanie Taška Módne Jednoduché Plátno Peračníky Študentov Kancelárske Potreby Školské Potreby

€1.85 €3.03
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w33327

Kategória:

In Štýl Roztomilý Veľkú Kapacitu, Ceruzka Skladovanie Taška Módne Jednoduché Plátno Peračníky Študentov Kancelárske Potreby Školské Potreby

Nové a vysokej kvality!

Popis:

1. Všestrannosť: Tento výrobok nie je len obyčajné puzdro na ceruzku, ale tiež môžu byť použité ako úložisko tašky a kozmetické tašky.To môže byť použitý v kanceláriách, školách, domovoch, alebo cestujú, a je veľmi vhodný na ukladanie a triedenie drobných predmetov.

2. Vysoko kvalitné textílie: používa vysoko kvalitnej tkaniny, ktorá je flexibilná a opotrebovaniu.Či je textúra, dotyk alebo životnosť, to je ďaleko viac, než riadnym peračník.

3. Jedinečný dizajn: produkt prijíma jedinečný dizajn, ktorý z nej robí elegantný vzhľad a módne, a môžete zobraziť plne osobný vkus a štýl.

4. Prenosnosť: výrobok má primerané dizajn a je vhodný veľkosť.To môže byť ľahko dať do tašky, študentov schoolbags, kufre a tak ďalej.Je veľmi vhodné na cestovanie a je dobrým spoločník pre cestovanie, cestovanie, práca a štúdium.

Materiál: Plátno

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: Odkaz obrázok

Balenie obsahuje: 1PC

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.

2. Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty