2 ks Farby Palety S Grip Otvor DIY Biela Veľká Kapacita Pre Maľovanie Krytý Dospelí Kolo Vonkajšie Umenie Študentov Univerzálny Deti

€3.24 €3.77
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w361914

Kategória:

Popis :

【Odolný Materiál] vyzýva maľba paleta je vyrobená z poistného plastu, ktorý je robustný, odolný a ľahký.Hladký povrch umožňuje jednoduché čistenie.

【Ľahko Sa prenáša] vyzýva Opakovane plastika palety môžu byť naskladané a uložené spolu, čo je ľahko prenosný, takže sú ideálne pre prijatie na akúkoľvek maľovanie strany alebo zábavnej maľovanie udalosti.

【Praktické A Pohodlné] vyzýva Pribrala okraji dizajn, starostlivo vyleštený, hladký a nie bolieť ruky, priehľadnú farbu, ľahké rozlišovať farby, keď vytvoríte.

【Pohodlné držanie] vyzýva Otvor okraji leštené, pohodlné a jednoduché na pochopenie, táto paleta je ľahké držať za dlhú dobu, pretože oválny tvar s zakrivené palcom jamku.

【Široko Využíva] vyzýva Palety sú široko využívané profesionálnymi umelcami, umenie študentov, a na maľovanie strán a vo vnútri školy, učebne a môžu byť použité s temperové, akvarelové, akrylové a olejové farby pigmentov.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Farba: biela

Funkcia:ľahko sa čistí, ligthweight

Veľkosť(cca.):(L x W)23 x 14 cm/9.06 x 5.51 palec

Package Zahrnuté:

2 Ks x Farba Palety

Poznámka :

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Číslo Modelu ŽIADNE
Tvar Kolo
Názov Značky Hinmay
Vek >6 ROKOV
Materiál Plastové
Veľkosť 23x14cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty