EASIHAIR Dlhé Hnedé Čipky Dopredu Syntetické Parochne Prírodné Rovno T Časť Čipky Parochne pre Ženy Vysokou Hustotou Cosplay Parochňu žiaruvzdorné

€45.19 €90.37
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w375672

Značky: hnedé predné čipky parochne, syntetické vlasy čipky, hnedé rovné parochňu, Syntetické Parochne, cosplay parochňu

INFORMÁCIE O PRODUKTE

❤Materiálu--- Naše parochňa je vyrobená zo 100% Vysoko Kvalitné Syntetické Parochne(Dovezené premium soft kanekalon syntetické vlákno z Japonskej).Vyzerá úplne prirodzený, jemný a hladký ako pravé ľudské vlasy, dotyk, mäkké, ľahko česať, minimálne prelievanie a Nezamotá.

❤Vlasov Hustota--- O 150%-180% Priemernej Hustoty.

❤Príležitosti--- realistický parochňa vám pomôže dokonale sa zhodujú všetky príležitosti, či už je to v každodennej práce, svadby, večierky, koncerty, hranie rolí, tematické strany, Halloween, alebo video streľba, je to vaša najlepšia voľba.Nech sa stanete stredobodom davu.Je to tiež skvelý darček pre príbuzných a priateľov.

❤Parochňu Spp--- Ho použiť priedušný rose netto v rámci siete, ktoré, aby ste sa cítili pohodlne, keď budete nosiť ju.Existujú dva úprava popruhy na dve strany parochňu, ktoré môžu byť prepojené na opravy polohy, aby vyhovovali rôznym hlavu veľkostí.

❤Farba--- rovnaké s foto; Zahrnuté: 1pc parochňu+ 1pc parochňu spp.Tam sú niektoré rozdiely farieb, pretože svetla a monitor.

❤Služby--- sme Factory outlet, ktoré sa zameriavajú na parochňu viac ako 10 rokov.Testujeme každú parochňu pozorne, ako loď, prosím, nebojte sa o otázky kvality a fotografie produktov sú všetky reálne zábery.Kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém.Budeme odpoveď e-mailu do 24 hodín.

MODEL SHOW

VIAC ÚČESY

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Syntetické Parochne Čipky Front
Farba Hnedá Parochňa
Funkcia 2 T Časť čipky parochne
Čipka Farba Transparentné
Pôvod Kontinentálna Čína
Spp Veľkosť Priemerná veľkosť
Základný Materiál Švajčiarskej Čipky
Čipky Parochne Typ Čipky Dopredu
Funkcia 1 Vysoká Hustota Čipky Parochne
Názov Značky EASIHAIR
Materiál Triedy FUTURA
Funkcia cosplay
Môžete si to

Príbuzné produkty