Auto HUD Head Up Displej Digitálne Meradlo OBD GPS Systém Gradiometer Rýchlosť Vozidla, Auto Diagnostický Nástroj Auto Tachometra

€67.90
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w3902

Kategória:

Auto HUD Head Up Displej Digitálne Meradlo OBD GPS Systém Gradiometer Rýchlosť Vozidla, Auto Diagnostický Nástroj Auto Tachometra

[Auto P21 HUD]P21 je vysoko-kvalitné riešenia, ktoré integruje OBD, GPS a elektronický úrovni.Uvedomiť jednu stroj s viacerými funkciami a spĺňajú potreby viacerých scenárov.Vstavaný GPS+BeiDou a Galileo čip modul, môžete prijímať až 32 satelitov.P21 má 12 jazykoch a je v súčasnej dobe najviac jazyk produkt na trhu.Split konzola, konzola sa dá otáčať v rozsahu 360 všetkých smeroch.To môže byť zavesený na A-stĺpik, alebo je umiestnený v stredovej konzoly.

[Okolitého Svetla]okolia, svieti po zapnutí, a farby sú modrá, červená a fialová (farby môže byť prepnutý na vôli).Keď je budík, farba bude blikať červeným a zvukový signál (udržať najjasnejšie štátu), blikajúce alarm, bezpečnejšie a viac intímne.

[Elektronických Sklon Meter]monitorovanie v Reálnom čase na ľavej a pravej, z kopca a do kopca bočné vychýlenie uhly, ktoré poskytujú informácie na aute postoj zmeny pre vonkajšie off-road a extrémne prechody, a zabezpečiť bezpečnosť jazdy.Väčšie písmo, plnšie a hladšie obrazovke.

[Plug and Play]Toto auto HUD je vybavený 2 káble: OBD kábel a USB kábel.Nemusíme poškodiť vaše auto, stačí ich pripojiť a používať ho. (Ak chcete použiť OBD režime, skontrolujte, či vaše vozidlo má OBD zmluvy alebo nás kontaktovať pre potvrdenie pred nákupom).GPS režim je vhodný pre všetky vozidlá. (Ak vaše vozidlo nie je kompatibilný s OBD, prosím, použite GPS režim)

[OBD+GPS+Gradiometer]teplota Vody, napätie, spotreba paliva, rýchlosť, hodiny, čas jazdy, jazdy vzdialenosti, nasávací tlak oleja, teplota, vzduchu, paliva pomer, turbíny je tlaková nadmorská výška, počet satelitov, v Smere jazdy, plyn, zaťaženie motora, prevodovka, teploty, príjem teplota, nahor a nadol sklon uhla, vľavo a vpravo nakloniť, celkového počtu najazdených kilometrov, zrýchlenie test, test brzdenia, 0000.00000 N zemepisná šírka, 00000.0000 E zemepisná dĺžka.

Farba:čierna

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x Auto HUD Head Up Display

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty