Zviera Divoký Buldog Tlačiť T-shirts Mužov Lete Príležitostné O-Krku Krátky Rukáv Harajuku Streetwear Nadrozmerné Muž, T Košele 6xl

€16.55 €47.28
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w395189

Kategória:

100% Bavlna

Vytiahnuť Na uzavretie

【Štandard Plus Veľkosť Topy] vyzýva poskytujeme štandardné NÁS plus veľkosť veľkosť rozbaľovacieho zoznamu, prosím, zvoľte veľkosť, ktorú obvykle opotrebenie.S zapadá určený pre Veľké & Vysoký, king-size, atletická-vybudovať mužov, sme sa ponúka možnosť veľkosti od 1XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL.

【Funkcie] vyzýva Tento pánske veľkosti pluse, T košele pre mužov, osobné Viking ODIN symbol grafické novinka T-shirt, Ideálny pre Asatru, vikingovia, pohania, kelti a tých tieto posvätné meditácie a jogy.

【Premium Materiál] vyzýva: Všetky naše šaty sú vyrobené z bavlny premium zmes, ktorá je ultra-jemnú a neuveriteľne pohodlné, Ľahké, Cíti Hladké a Hodvábne a kvalitné textílie , veľmi odolného materiálu a priedušná.

【Zodpovedajúce] vyzýva Mens grafické tees môže byť ľahko zápas s bundy, sveter, rifle, nohavice, súpravy na príležitostné a cargo nohavice a papuče, ploché topánky, športové topánky, atď.Ľahko vytvoriť voľný čas vzhľad.

【Príležitostiach] vyzýva vhodný pre kempovanie, práca, dovolenky, pláž, párty, klub, medové týždne a iných príležitostiach.

Otázky a Odpovede

Q1: Čo materiálov z tejto plus veľkosť tričká?A1: Táto plus veľkosť topy je vyrobený z kvalitnej bavlny, veľmi mäkké a kože-príjemný materiál.

2. otázka: Je pravda, veľkosť?A2: Tento veľký a vysoký, t košele sú štandardné NÁM veľkosti, kontaktujte, prosím, veľkosť grafu ponúkame pred objednaním

Q3: Je grafické tlače farba rovnaký ako na obrázku?

A3: obrázok je tak blízko ku skutočnému grafické tlače farby, ako je to možné.Vzhľadom na svetelné a PC monitor, farba a vzor bude trochu odlišná, je to normálne úkazy, vďaka za pochopenie.

Otázka 4: Budú vzor farby nevyblednú po prať?

A4: nebojte sa, vzor výtlačky sú dobrej kvality.Ručné pranie sa odporúča chrániť svoje vzory viac natrvalo.

POZNÁMKA:

Tento plus veľkosť grafické T košele je špeciálne navrhnutý a vyrobený pre mužov veľký a vysoký, a tak existuje mnoho veľkostiach, ktoré sú k dispozícii, z 1XL na 6XL.Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu ponúkame pred nákupom.To bude lepšie pomôže kúpiť najvhodnejšie top tees pre vás.Si môžete zmerať svoje tri-rozmerom a pozrieť vyššie graf starostlivo pred nákupom alebo zvoliť podľa veľkosti oblečenia, ktoré obvykle opotrebenie.

Vážení Zákazníci, náš t-shirt je plus veľkosť dizajn na veľký a vysoký muž, vyrobené z najvyššej kvality bavlna s dobrou elasticitou.Prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu pozorne pred uvedením objednávky.

Toto je fyzická veľkosť (CM) displej 6xl T-shirt

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vzor Typ Tlač
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Platné Scény denne
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Materiál BAVLNA
CN Futian
Pôvod Kontinentálna Čína
Štýl Príležitostné
Topy Typ Tees
Textílie Typ Česanej
Pohlavie Muži
Kapucňou No
Položka Druh Topy
Golier O-Krku
Môžete si to

Príbuzné produkty