Paint Brush Cleaner, Elektrické Paint Brush Cleaner Opláchnite Pohár, Štetec Na Maľovanie, Umelec Kefa Na Čistenie Umývačky Kefa

€13.27 €22.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w400716

Kategória:

Paint Brush Cleaner, Elektrické Paint Brush Cleaner Opláchnite Pohár, Štetec Na Maľovanie, Umelec Kefa Na Čistenie Umývačky Kefa

Vysoká kvalita a pohodlné: Vďaka ultra-mäkké silikónové hlavice rôznych priemerov a výšky, môžete dokonale čisté a suché kefy za menej ako minútu.Elektrické paint brush cleaner pomocou veľké otvorenie silikónová miska na čistenie 1-8 kefy naraz, čas a úspory energie.Toto bude tvoje maľovanie aplikácia oveľa rýchlejšie a príjemnejšie zachovať vaše inšpirácie pre každé stvorenie.

3 režimy a USB napájanie: Unikátne rozloženie čistenie hlavy zabraňuje vode alebo maľovať kvapky na stôl, zatiaľ čo sušenie, keď stroj sa otáča, a nebude škodiť farby, štetce.rýchlosť (100rpm) spĺňajú rôzne čistiace potreby pre všetky kindes kefy.

Odnímateľný dizajn: Naše farby štetcom rinser je odnímateľná a ľahko sa čistí.Umyte ju čistiť po používajte a skladujte v chladnom a suchom mieste uľahčiť ďalšie použitie.

Široko Kompatibilita: Umelec kefa podložka je určená pre detský učebne, umelecké štúdiá a domáce použitie.Naše multifunkčné farby štetec nástroj môže byť použitý pre Akryl, Akvarel, Olej, tempera, Gouache Maľovanie a na báze Vody v Médiách.

Prenosné a dary pre umelcov: Elektrické Opláchnite Cup opatrenia 3.9x3.9x3.2 palcov, malé a ľahké, vhodné nosiť a používať.Dodáva sa v farebné políčko balík a je Ideálny pre darček k narodeninám, sviatku dar, alebo výročie darček.

Farba:Odpoveď:Ruža červená + čierna /B: Zafír modrá + čierna

Materiál:plast

Veľkosť:10 x 7.5 cm

Obsah Balenia:

1 x Elektrické make-up Štetec

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty