0-2Y Anime Hry Cosplay Kombinézu Batoľa Zábavné Kapucňou Výkon Kostým Halloween Vianoce Bratia s Kapucňou, Plazenie Oblek

€0.47 €3.94
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w407022

Kategória:

Predstavujeme náš rozkošný 0-2 rok staré Super Mar Bros Cosplay Jumpsuit, navrhnutá tak, aby vaše dieťa je cosplay skúsenosti, fun-plnené dobrodružstvo!Tento super roztomilý plazenie oblek je vyrobený z čistej bavlny, zabezpečiť vaše dieťa je pohodlné a teplé počas celého dňa.

Na jumpsuit je k dispozícii v dvoch žiarivých farieb a funkcií, Super Mario a Luigi znaky, že vaše dieťa bude milovať.Na cosplay oblečenie, prichádza s klobúčik, pridanie konečný dotyk na perfektný kostým.Klobúk je mäkký a jemný na detskú pokožku, zabezpečuje vynikajúcu priľnavosť.

Tento cosplay oblečenie je ideálne pre všetky odvážne príležitosti, ako sú Halloween kostým strany, anime conov, a denné nosenie.Je to jednoduché, aby na to a take off, so bezpečné prichytenie uzavretia aby sa vaše dieťatko bezpečný a pohodlný.

Na cosplay jumpsuit sa ľahko udržiavať s stroj umývateľný textílie.Je to postavené na posledný, zabezpečiť vaše dieťa môže nosiť ho znova a znova.Vaše dieťa bude určite vyčnievať z davu v tejto Super Mari Bros Cosplay Jumpsuit.

Objednajte si teraz a vaše dieťa je cosplay skúsenosti pamätná jedna.Ideálny pre vaše dieťa, alebo ako darček pre svojich blízkych, tento cosplay jumpsuit je určite hit so všetkými!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pohlavie Unisex
CN Zhejiang
Typ Zdroja anime
Znaky Anime, Komiksu
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Sady
Materiál BAVLNA
Scény Halloween/Vianoce/Karneval/Dovolenku Strany
Dav Dieťa/Chlapec/dievča
Komponenty Kombinézach & Remienky, Pokrývky hlavy
Môžete si to

Príbuzné produkty