Pre Insta360 GO3 Ochrany Prípade Ochranný plášť protiprachová Shockproof Odolné A Ochrany Prípade, prepravný Vak Fotoaparát

€5.32 €14.76
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4085

Kategória:

Chrániť CHOĎ 3 fotoaparát s týmto prachotesný a opotrebovaniu skladovanie tašku.Oka dizajn vám umožňuje zobraziť a usporiadať kamery príslušenstvo ľahko.Tento vak je ľahký a kompaktný, takže ho ľahko nosiť kdekoľvek.Majte fotoaparát aj s týmto skladovanie tašku.

Špecifikácia:

Materiál: Nylon

Produktová typ: brašna

Platné model: Yingshi 360 ísť 3

Štýl: Kabelka

Platné scenár: vonkajšie/home skladovanie

Platné pohlavie: neutrálny/obe pohlavia

Balenie zoznam:

Tieň Kameň 360 ísť 3 skladovanie taška * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Silné a odolné: High-kvalitné EVA materiálu robí tento úložný vak silné a pružné, prevencia prachu a nosenie od poškodeniu vášho GO 3, a predlžuje jeho životnosť.

2.Pohodlná cestovná taška: Táto taška má robustný a hladké zips, ktorý uľahčuje prístup k fotoaparátu a nabíjací kábel, ako aj ostatné príslušenstvo, v oka vrecku.To má tiež samostatné časti, aby sa zabránilo fotoaparát z toho, že je poškriabaný a oka dizajn umožňuje vetranie.

3.Vhodné Pre s GO3: Tento úložný vak je špeciálne vyrobený pre vaše GO3 fotoaparát a jeho príslušenstvo.Môžete uložiť svoj fotoaparát a jeho príslušenstvo, ako napríklad plnenie veci, a ostatné príslušenstvo, v tomto vaku.To má tiež na zips uzavretie a rukoväť pre jednoduchý prístup a prenosnosť.

4.Prenosné a trvanlivé: skladovanie taška je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré odolajú nárazom a poškriabaniu.Môžete uložiť váš GO 3 bezpečne a pohodlne v tejto taške, a vziať ju so sebou na akékoľvek dobrodružstvo.Je ideálny pre vonkajšie použitie a cestovanie.

5.Odolné proti poškriabaniu: Tento úložný vak má mäkké obloženie, ktoré chráni fotoaparát pred poškriabaním a pevný obal, ktorý zabraňuje preliačiny a vplyvov.Vaša kamera bude pobyt v dobrom stave a vydrží dlhšie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky Insta360
Zväzok Zväzok 1
Názov Značky onscersoco
Číslo Modelu Pre Insta360 ÍSŤ 3
Materiál EVA
Druh Pevný Vak
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty