Transparentné Sklo Držiteľa Karty 4pcs Samolepiace Parkovacie Povolenie Držiteľa Odolné Auto Príslušenstvo Multifunkčné Licencie

€1.16 €3.21
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4131

Udržať vaše parkovanie pass, vstupenky, cestovné pasy, a poznámky organizované s našimi univerzálny držiak.Vyrobené s trvanlivé materiály, umožňuje ľahké lepenie a odstraňovanie.Nielen ideálny pre osobné použitie, ale aj premyslené darček pre rodinu a priateľov.

Špecifikácia:

Hmotnosť výrobku: 50g

Veľkosť produktu: (cca.)10.5*10.5 cm/4.13*4.13 palcov

Balenie zoznam:

Čelného Skla Držiteľa Povolenia*4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Kompatibilita: Don fumble cez palubnú dosku, hľadá dôležité dokumenty.Naše čelného skla držiteľa povolenia drží licenciu, vstupenky, poznámky a viac organizované.Meranie 10.5 × 10e.5 cm, zmestí väčšina vozidiel, ľahko inštaluje bez doľava a uvoľňuje ruky, zatiaľ čo budete riadiť.

2.Spoľahlivý Materiál: Naše čelného skla licencia držiak je vyrobený z PVC materiálu zabezpečiť to môže vydržať drsné poveternostné podmienky.Tento dlhotrvajúci držiteľa povolenia môže ľahko pripevniť na akýkoľvek hladký povrch a udržiava vašu licenciu viditeľné a bezpečné.

3.Bezproblémové Upevnenie: chcete Ušetriť čas a námahu s našimi ľahko-to-stick čelného skla držiteľa povolenia.Neopustím žiadne škrabance alebo značky keď odstránené.Jednoducho odstráňte biely papier a nalepiť na požadované miesto.Jednoduché nastavenie, ideálne pre všetkých vodičov, od začiatočníkov až odborníkov.

4.Všeobecné Účel: Tento čelného skla držiteľa povolenia a bezpečne ukladá lístky, poznámky a pasy a zároveň ústretový parkovanie prechádza, odznaky, a karty.Jeho všestrannosť je praktickým doplnkom pre každé vozidlo, vhodné pre viaceré príležitosti a potreby.

5.Praktický Darček: Osláviť špeciálnych príležitostiach s praktickým a zmysluplný darček.Na aute čelné sklo držiteľa povolenia sa ľahko inštaluje a môže zobraziť špz alebo parkovacie povolenie.Dať to, aby vaši priatelia, rodičia, starí rodičia, kolegovia a viac príbuzných na ich narodeniny alebo počas významných sviatkov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Môžete si to

Príbuzné produkty