Klobúk Klipy Na Okraj Mosadz Antler Klobúk Klip Kovové Okraj Klip Pre Outdoorsman Ručne Brass Klobúk Klip Lov Príslušenstvo Darček

€4.85 €9.70
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4191

Kategória:

Túto Chladný a Vintage Klobúk Klip pre Hunter je stabilný a odolný, určený na nosenie na všetky klobúk s ľahkosťou.Ideálne pre pešiu turistiku, prechádzky, rybolov a ďalšie.

Špecifikácia:

názov produktu: Klobúk Klipy na Okraj

Hmotnosť výrobku: o 27g

Veľkosť produktu: o 5x5x1cm/1.97x1.97x0.39 palcov

Zoznam Produktov:

1* Klobúk Klip na Okraj

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nostalgické Vkus: Pozdvihnúť svoj klobúk hru s týmito pohode a vintage klobúk klipy, určené v zarážajúce lesný roh tvar.Ideálny pre nádychom retro šarm.

2.Dlho-Trvajúce Materiál: Naše klobúk klipy na okraj, sú vyrobené z odolného pevnej mosadze, kov, zabezpečenie trvanlivosti a stability bez poškodenia svoj klobúk.Konštruované s trvanlivé materiály, tieto klipy sú robustné a spoľahlivé.

3.Jednoduché Použitie: Ľahké aplikovať na akýkoľvek typ okraj, tieto jedinečné klipy sú ideálne pre tých, ktorí milujú stály z davu.Pozdvihnúť svoj klobúk hra s bezproblémové upevnenie!

4.Široké Uplatnenie: nedovoľte, aby vaše klobúk zničiť váš vonkajšie zábavu!Udržať to bezpečné s Klobúk Klipy na Okraj, ideálny pre pešiu turistiku, poľovníctvo, rybolov a pešiu chôdzu.Ľahko má všetky klobúk, užite si bezproblémovú dobrodružstvo.

5.Úžasné Gifting: Prekvapte svojho outdoors priateľov s tento ideálny darček na Vianoce, alebo Nový Rok!Tieto Klobúk Klipy na Striešku je možné pripojiť k akémukoľvek klobúk a sú ideálne pre vonkajšie priazeň, ako si udržať klobúky bezpečné vonkajšie podmienky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Kov
Môžete si to

Príbuzné produkty