3ks Zliatiny Zinku Luya Hádzanie Pomoci Black 7g/10g/15 g Návnadu Záťaže Odolné Jednoduché Použitie Luya Hádzanie Príslušenstvo

€1.44 €2.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w419739

Kategória:

Materiál: Zliatiny Zinku

Farba: Čierna

Funkcia: Trvalé

Účel:Enhanced Rybárske odlievanie vzdialenosť

Počet Položiek: 3 Rozšírené odlievanie vzdialenosť: Tento rybársky hádzanie pomoci sada obsahuje 3 kusy s rôznymi dĺžkami a hmotnosti, špeciálne navrhnutý tak, aby zlepšiť svoje odlievanie vzdialenosť.S týmito aids, môžete dosiahnuť dlhšie a presnejšie odliatky, dosiahnutie tých ťažko rybárske miesta.

Rozmanité možnosti pre prispôsobenie: set ponúka rôzne dĺžky a hmotnosti, aby vyhovovali vašim preferenciám a rybárskych podmienkach.Rozmanitosť umožňuje prispôsobiť na rôzne rybárske scenáre, zabezpečuje maximálny výkon a účinnosť.

Odolná konštrukcia: Každý hádzanie pomoci je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, zabezpečenie trvanlivosti a dlhodobé použitie.Sú navrhnuté tak, aby vydržali úskalia odlievanie, zabezpečiť, že sa môžete spoľahnúť na ich konzistentný výkon v priebehu času.

Jednoduché použitie: Tieto pomôcky sú určené pre jednoduché pripojenie a odstraňovanie.Stačí pripojiť ich na vlasec, a ste pripravení na obsadenie.Tiež sú ľahké, zabezpečiť minimálne rušenie svoje rybárske skúsenosti.

Vhodný pre všetky úrovne zručností: Či už ste začiatočník, ktorý sa snaží zlepšiť svoje odlievanie technika alebo skúsený rybár zamerané pre dlhé odliatky, tento set je vhodný pre všetky úrovne zručností.Poskytuje nástroje potrebné na zvýšenie svojej výkonnosti na vode.

Package Vrátane:

1×7g Rybárske Hádzanie Pomoci

1×10 g Rybárske Hádzanie Pomoci

1×15 g Rybárske Hádzanie Pomoci

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Zliatiny zinku
Magnet Rybolov no
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty