Tarot Tašky S Drawstrings Šperky, Puzdro Tarot Paluba Držiak na Šperky, Puzdro Šnúrkou Crystal Tašky Malé Kocky Taška 5x8 Palcový Cestovanie

€5.37 €10.75
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w4223

Tieto šnúrkou darčekové tašky sú vyrobené z bavlny fleece na prednej strane, ktorá je mäkká a pohodlná.Majú jedinečný vzor vzorov, ktoré sú roztomilé a štýlové.Šnúrkou uzavretie uľahčuje prístup k vašim položky a zaistite ich.Tieto tašky môžete prísť do široké využitie pri rôznych príležitostiach, ako sú strán, svadby, narodeniny, sviatky, a ďalšie.Tiež sú ľahké a kompaktné, takže sa zmestia aj v taške alebo vo vrecku.Tieto tašky sú skvelý spôsob, ako zabaliť vaše dary a ukázať svoju lásku.

Špecifikácia:

Názov: tarot skladovanie taška

Materiál: composite velvet, bavlna, zamat na prednej strane, bielizeň na zadnej strane

Látkové taška hmotnosť: 15 g

Rozšírené veľkosť vrecka: (cca.) 14*22 cm/5.51*8.66 palec

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

balenie zoznam:

skladovanie taška*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Kvalitných Materiálov ] Tento tarot paluba taška funkcie opotrebovaniu bavlna fleece vpredu a mäkká, odolná voči roztrhnutiu, bez zápachu, ľanové tkaniny späť, zabezpečenie trvanlivosti a pohodlie pre vaše tarot karty.

2. [ Zmysel Jedinečnosti ] Tento tarot paluba bag má jedinečný Ragnarok tlač dizajn, ktorý nie je ľahké slabnúť a má krásne farby vyhovujúce.Má hladký vzhľad bez otrepov a jasné tlače, ktoré zdôrazňuje údaje vzor.Táto taška bude vaša tarot karty pozrieť viac elegantné a atraktívne.

3. [ Šnúrkou Puzdro Design ] Tento tarot paluba taška má šnúrkou taška dizajn a zdvíhateľnej otvorenie.To robí to pre vás ľahké prístup položky vždy, keď ich potrebujete, pri zachovaní ich chráni pred poškriabaním a poškodením.To vám tiež pomôže usporiadať vaše malé položky dobre.

4. [ Široké Uplatnenie ] Tento tarot paluba taška nie je iba pre ukladanie tarot karty, ale aj pre ostatné drobné príslušenstvo, ako sú šperky, kamene krištáľ, kozmetika, hry na kusy a viac.To môže zabrániť, aby vaše malé položky od získanie stratených a udržiavať ich v poriadku.

5. [ Vhodné pre Prijatie ], Či ste na výlet, alebo na každodenné dochádzanie do práce, ľahko si môžete priniesť svoje tarot karty s vami v túto tašku.To je dosť malý na to, aby sa zmestí do vrecka alebo kabelky a ľahký dosť nesmú vážiť si dole.Táto taška je tiež skvelý darček pre každého, kto miluje, tarot, mágia, alebo psychológie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Polyester
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty