Rybolov Súpravy Nástrojov Morské Rybársky Výstroj Súpravy Linky Rezačky 6 Ks Multifunkčné Ryby Háčik Odstraňovač Nástroj S Rukavicami, Nožnice

€11.06 €29.89
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w435307

Kategória:

Tento Rybársky Tool Kit pre Začiatočníkov obsahuje robustné a odolné háčik odstraňovač a rukavice, ktoré sú pevne upevnené na mokré a suché podmienky.Nožnice môžu odrezať prebytočný riadok pre perfektný úlovok.Zdieľať zábavu skúsenosti s príbuznými a priateľmi!

Špecifikácia:

Názov produktu: Rybolov súprava Náradia

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, PP, TPR, etylén

Veľkosť Produktu:

Fishing cievky: 15*16 cm | 5.9*6,3 cm

Ryby radič: 18 cm | 7inches

Vhodné pre: začiatočníkov a všeobecné rybára

Balenie Zoznam:

Fishing cievky cievka x1

Ryby radič x1

Multifunkčné nožnice x1

Lure kliešte x1

Háčik odstraňovač x1

Rukavice x1 pár

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ryby s Istotou: Tento Nováčik Rybárske Set obsahuje 6 praktické rybárske nástroje: multi-funkčné nožnice, ryby radič, fishing cievky, lákať kliešte, háčik odstraňovač a rukavice.S touto sadou môžete začať ľahko a užite si rybárčenie.

2.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, PP, a TPR, naše rybárske súpravy nástrojov sa môže pochváliť hrdza-dôkaz, nosenie, odolný a vodotesný vlastnosti.Je to vysoko spoľahlivé a robustné, s dlhotrvajúci výkon.

3.Vynikajúce Spracovanie: Naše Rybárske Súpravy nástrojov sa môže pochváliť pozoruhodnými kvalitou spracovania, ktorá zaručuje maximálnu ochranu počas rybárskych výprav.Anti-slip rukoväte zaručujú pevné uchopenie v mokré a suché podmienky, zatiaľ čo rukavice poskytujú vynikajúci komfort a bezpečnosť.

4.Efektívne Rybárske: Vychutnať bez stresu rybárske tento ľahký-k-použitie tool kit.Efektívne vietor a kontrolu trate a ľahko znížiť prebytok s nožnicami.Žiadne komplikované nastavenia potrebné, stačí len začať rybolovu.

5.Ideálne Priateľov Darčeky: Zvýšiť rybársky zážitok z vašich blízkych s Rybolov Súpravy nástrojov praktické a univerzálne náradie.Perfektný darček pre rybára, ale zvyšuje svoje zručnosti a potešenie, zatiaľ čo von na vode.Prekvapenie im to premyslené darček.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Magnet Rybolov no
Môžete si to

Príbuzné produkty