Usb fanúšikov vzduchu USB Rias Ventilátor 3 Rýchlosti Mini kondicionéry W8KC Malé Chladiaci Ventilátor Vetranie Ventilátor, Nízku Hlučnosť usb fanúšikov

€2.24 €3.74
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w43675

Kategória:

1332 Funkcie:

OOTDTY

Nabíjanie pomocou pripojenia USB malý ventilátor: vstavaná 800mAh nabíjateľná bezpečné lítiovej batérie, nie je potrebné vykonávať ďalšie batérie, môže byť nabitá pomocou USB dátový kábel dátový usb kábel v balení.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Tento mini osobné ventilátor je pre väčšinu počítače, mobilné telefóny, prenosné nabíjačky a ďalšie zariadenia s USB výstupom.To môže byť použitý pre 1-3 hodín po plnom nabití.

Prenosné: Tento malý ventilátor s base môže byť ľahko držal v ruke alebo umiestniť na stôl, aby si chlad kdekoľvek, a to môže byť tiež použitý ako mobilný telefón majiteľa.

Nastaviteľné tri gears: malé rozmery a vysoký výkon striedavý motor, silný vietor, ľahko sa prenáša.Tri-rýchlosť vetra nastavenie rýchlosti uspokojiť každodenné potreby.

Široké Uplatnenie: Vhodné na pláž, kúpalisko, stanovanie, turistika, cestovanie, piknik, park, koncert alebo športové podujatie, atď.Využite túto ventilátor s vami, keď idete von na horúci letný deň!

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Farba: Ružová/Biela/Modrá

Veľkosť: Cca. 3.1x9.6x18.5 cm/1.22x3.78x7.28 inch

Vstup: 5V/1A

Kapacita batérie: 800mah

Výstroj: 3 Výstrojom

Výkon: 5w

Balenie Obsahuje:

1x Malý Ventilátor

1x Nabíjací Kábel

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Diaľkové Ovládanie Funkcia No
Výkon (W) 5w
Názov Značky TAPNM
Napätie (V) 5V
Funkcia Načasovanie Č Načasovanie
Môžete si to

Príbuzné produkty