Vákuové Prsia& Zadok Rozšírenie Stroj Vibračná Masáž Tela, Bankovanie Prsia Starostlivosti Vákuová Terapia Stroj

€424.32
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w440348

Kategória:

Digitálny Prsia Starostlivosti O Krásu Stroj Vákuové Prsia&Zadok Zdvíhacie Rozšírenie Zariadenia Vibračná Masáž Tela, Bankovanie

Pracovný Princíp:

(1) Zásada rytmus fyzickej sacie

a.Zamestnáva bionic technológie, viesť estrogénu na prsia a robiť na prsia, aby sa akcia cieľ v tejto ceste, aby prsníka tuk sa hromadí a zväčšiť prsia.

b.Silný pohyb môže dať svalu a dostatok cvičení, medzitým stimulovať perspire estrogénu, v tomto spôsob, ako získať prírodné prsia starostlivosti.

c.Sacie môže dať cvičenie na svaly a zlepšujú jej pružnosť, tak, že na výťah prsia a robiť ju firma.Sacie a uvoľňuje pohyb môže dať stimulácia svalov hrudníka a mliečnej žľazy, konečne stimulovať rast pŕs.

d.Funkciu môžete získať prostredníctvom lymfatického, urýchliť lymfatický obeh, ktoré môžete získať dobrý vplyv na odstránenie tumefaction, obhajovať prsníka ochorenia, zostatok incretion.

(2) Princíp vibrácií

Micro vlne vibrácií môže dať kontinuálne aktiváciu základnej časti mliečnej žľazy, aby sa šport a podrastu prsia alebo prehnutý prsia a robiť to znova rásť.

(3) Zásady micro elektriny

Keď micro elektrina prechádza cez telo, môže tvoriť magnetické pole.Keď elektromagnetická vlna prechádza cez prsia, to je akési šteklenie pocit, že je, pretože magnetické pole je bagrovanie bloku časť vo vnútri tela, aktivácia génov z mliečnej žľazy a urobiť to znova rásť, dostať sa cez lymfatický, urýchliť lymfatický obeh, v tomto spôsob, ako znovuzrodenie prsia tuku a dostať efekt, zväčšenie prsníkov.

Špecifikácia:

Napätie: 100V ~ 240V

Frekvencia: 50/60Hz

Výkon: 120W

Vákuové: 0.1 MPa

Šálka Veľkosť: S -- 10 cm(D) X 12 cm(H)

M -- 12 cm(D) X 14 cm(H)

L -- 14 cm(D) X 16 cm(H)

Funkcia:

(1) Vákuum a Uvoľnenie

Vysávač a uvoľnenie so špeciálnymi masáž rúk je základné a efektívny spôsob prsia zväčšovacieho prístroja.

Prsia budú stimulovať veľa pravidelné pohyby vysávač a uvoľnite, aby sa vylučovať estrogén aktívne tým, že žena je vlastné telo.A okolité tuku sa zhromaždili na zväčšenie prsníkov.Okrem toho, lymfatický systém, zlepší sa účinne zbaviť sa toxínov a aby prsia pevné.

(2) Vibračná Masáž

Pravidelné vibrácií môže aktívne cvičenie svalov, podporuje a urýchľuje obeh krvi a lymfy, čím prsia spoločnosť s energiou.

(3) Fotón Terapia

Fotón liečba môže podporovať absorbovať podstatou, na prsia, pomáha veľa na predkladanie ponúk a hladkú pokožku.

(4) Micro-aktuálne Stimulácia

Microcurrent liečba je tradičné a veľmi účinný spôsob, ako na bielenie pokožky a zdvíhanie.Stimuluje

hlboké buniek na zlepšenie regulačnej energie, aby sa rozkladajú a zrieďte pokožky melanínu, dodáva energiu a podporuje regeneráciu zlepšiť pevnosť a pružnosť pokožky, pomáha doplniť vodu na udržanie vlhkosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Funkcia 4 Vibračná Masáž
Číslo Modelu KGW223
Funkcia 1 EMS Micro Súčasnej Stimulácie
Typ napájania 110V~240V/ 50~60Hz
hmotnosť 9.7kg
Funkcia 3 Spevnenie pŕs, Zdvíhacie
Funkcia 2 Vákuové Bankovanie
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Digitálny Prsia Krásy Zariadenia
Druh Nástroj Ruka Časti
Môžete si to

Príbuzné produkty