Prenosné 70W T12 Bezdrôtový Spájkovacie Stanice Spájkovacie Žehlička na Makita/Bosch/Dewalt/Milwaukee 18V 20V Li-ion Batéria Digitálny Displej

€58.35 €77.80
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w445759

Kategória:

Prenosné 70W T12 Bezdrôtový Spájkovacie Stanice Spájkovacie Žehlička na Makita/Bosch/Dewalt/Milwaukee 18V 20V Li-ion Batéria Digitálny Displej

Popis:

*【Kompatibility] vyzýva Bezdrôtový spájkovanie stanica pracuje Pre Makita/Pre Bosch/Pre Dewalt/Pre Milwaukee 18V 20V Li-ion Batérie (Batérie Nie sú Súčasťou).Tento prenosný spájkovacie stanice pomáha dostať svoje spájkovanie prácu viac pohodlné a rýchle.

*【Rýchly Ohrev & Nastaviteľná Teplota] vyzýva Tento elektrický HD digitálne spájkovacie stanice ohrieva rýchlo.Teplota read-out sú zobrazené cez digitálny displej, ľahko zapnúť nastavenie gombíka nastavte teplotu presne.

*【Compact & bezolovnaté Spájky] vyzýva kompaktný spájkovacie stanice pomáha ušetriť drahocenný pracovný priestor.Bezolovnaté spájkovanie tip a mäkká rukoväť dizajn, poskytuje rozšíriť pohodlie počas dlhých pojem spájkovanie projektov.

*【Bezpečný na Používanie] vyzýva Vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, vstavaný low-voltage protection.S automatický režim chladenia, keď nie v použitie, rukoväť je umiestnená na rukoväti rám, stroj bude v pohode automaticky, a teplota sa bude rásť veľmi rýchlo, keď sa zdvihol.

*【Stav] vyzýva Podporu s T12 rukoväť vykurovacie jadro s DC port 24V pomocného napájania

Základné operácie:

1: V normálnom režime, krátko stlačte encoder ak chcete zadať predvolené teploty režim (štyri skupiny bežné teploty sú prednastavené podľa vašich vlastných potrieb a rotačný encoder môžete prechádzať tieto štyri skupiny nastavenej teploty), a potom krátko stlačte znova zadať nastavená teplota režime.Zakaždým, keď budete otáčať encoder, teplota sa zvyšuje o 10 stupňov, a krok teplota je nastaviteľná!

2: V normálnom režime, dlhým stlačením encoder ak chcete zadať nastavenie menu, krátke stlačte, ak chcete vybrať, krátke znova stlačte tlačidlo ak chcete zrušiť výber, a dlho stlačte encoder v menu rozhranie ukončiť a vrátiť sa na predchádzajúcu úroveň!

Dôležité poznámky pre T12 zváranie stanica:

- Ak vstúpite do menu pre zmenu parametrov alebo obnoviť pôvodné nastavenia, uistite sa, že dávať pozor na nasledujúce parametre nastavené správne, inak bude chýb a iné abnormality!

1. Času spánku musí byť nastavená na "0", inak spánku sídlo funkcia vám budú neplatné. (Nastavenie času v hlavnom menu → čase Spánku → Nastaviť na 0

2. V pohotovostnom režime je stanovená na 10 (nastavenie času v hlavnom menu → pohotovostný čas → nastaviť na 5 alebo 10, a môžete nastaviť ľubovoľnú dobu, podľa vašej potreby)

3. Under voltage protection je nastavený na 15 alebo 16 (ďalšie nastavenia v hlavnom menu → napätie ochrany → nastaviť až 16)

4. Sleep nastavenie teploty (teplota nastavenie v hlavnom menu → spánku teplota → nastaviť až 60)

5. Maximálna teplota nastavenie (nastavenie teploty v hlavnom menu → maximálna teplota → 420)

6. Ak používate T12 vykurovacie teleso, prosím, zvoľte T12 ako vykurovacie teleso model (hlavné menu → iné nastavenia → tryska výber → T12)

Špecifikácia:

* Príkon: max 70W

* Pracovné Napätie: 12-24V

* MCU: 32bit M1

* Displej: 1.77 palcový TFT

* Stav:100% úplné nové

* Hmotnosť: cca 0,33 kg

* Veľkosť:22.00 cm*11.20 cm*6.10 cm

* Farba:podľa fotografie zobraziť

* Kompatibilita:Pre Dewalt/Pre Bosch/Pre Milwauke/Pre Makita 18/20V batérie

* Výhody:Akumulátorové, ľahko sa prenáša.

* Teplota jednotky: Celzia/Celzia Celzia

Package zahrnuté:

1 x Spájkovacie stanice(batéria nie je súčasťou balenia)

1 x T12-K rukoväť s vykurovacie teleso

Poznámka:

Ak si nie ste istí, či vaša batéria model je vhodný, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

Batérie obrázok slúži len pre funkciu demonštrácia a nie je zahrnuté v prepravnej listine.Musíte pripraviť batérie sami.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Produktu lítiové batérie, Spájkovačka Stanice
Rozsah regulácie teploty až 420℃
Nosenie 1 pre Makita 18V 20V Li-ion Batéria
Pôvod Kontinentálna Čína
Nosenie 3 pre Milwaukee 18V 20V Li-ion Batéria
Funkcia 1 Bezdrôtový Spájkovačka
Materiál ABS + Kov
Číslo Modelu bezdrôtový spájkovačka stanica pre makita 18V, Elektrická spájkovačka
Veľkosť 22 x 11 x 6cm
Fit 2 Pre Dewalt 20V 18V Li-ion Batéria
Názov Značky ZUIDID
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Fit 4 pre Bosch 18V 20V Li-ion Batéria
Moc Max 70W
Funkcia 2 Batéria nie je súčasťou
Môžete si to

Príbuzné produkty