Ťažká kontajner stožiar prenosné vysokozdvižné truck 5 ton 6T 7 ton 10 ton Isuzu motor dieselový vysokozdvižný vozík cena

€9 759.95 €10 166.60
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w451486

Kategória:

❤VITAJTE V ČÍNE LEITE VYSOKOZDVIŽNÝ VOZÍK PROFESIONÁLNY VÝROBCA❤

LEITE factory je profesionálny výrobca vysokozdvižné vozíky.Vysokozdvižné vozíky, ktoré vyrábame patrí elektrické vysokozdvižné vozíky, CZK, vysokozdvižné vozíky, a 4WD off-road vysokozdvižné vozíky.Ako dlho, ako ste nám svoje potreby, môžeme splniť vaše požiadavky a vytvoriť kooperatívne vzťahy.

Ak Chcete Získať Exkluzívne One-To-One Službu A Získať Veľkoobchodné Ceny Od Výrobcov ✔

LEITE Stroje vám pomôže uvedomiť si, že cesta k bohatstvu♥♥♥♥♥

LEITE továreň vyrába vysokozdvižné vozíky, v rozmedzí od 1 tony do 10 ton.Elektrický vysokozdvižný vozík modely: 1 tonu, 1,5 tony, 2 ton.CZK vysokozdvižný vozík modely: 2.5 ton, 3 ton, 3.5 ton. 4WD off-road vysokozdvižný vozík modely : 3.5 ton, 5 ton, 6 ton.Ak potrebujete ďalšie typy vzv, prosím, kontaktujte nás.Zákaznícky servis vám poskytne podrobné parametre a výkon podpora.

Poznámka: Naše štandardné elektrické vysokozdvižné vozíky, ktoré sa predávajú a sú používané na celom svete.CZK, vysokozdvižné vozíky, 4WD off-road vysokozdvižné vozíky, ak budete používať a predávať ich v Európe a Severnej Amerike, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, sme sa prispôsobiť motory, ktoré spĺňajú Euro V a EPA normy pre vás , Ak nechcete, aby prispôsobiť motora, taktiež si môžete vybrať, elektrický vysokozdvižný vozík toho istého modelu.Elektrické vysokozdvižné vozíky, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a znečistenia-free, a sú vhodné pre vnútorné a vonkajšie použitie.

Vlastnosti Produktu

1. Prenos box, pohon nápravy a ďalšie kľúčové časti sú self-made spoločnosťou HELI, ich políčko výroba a montáž zariadení dosiahol medzinárodné pokročilej úrovni.Kľúčové časti skrinky sú dovezené , a políčko montáž poruchovosť je nízka a má najlepšiu kvalitu domácich box.

2. S upevnenie rôznych typov stožiarov, všetky použitie dvojitého vstavané hadice kladka bloku, a majú kompaktná konštrukcia, krásny vzhľad, dobrý priechod kapacít sú prvýkrát prijaté v našej krajine (Patent technológie).

3. Všetky zdvíhacieho stožiara potrubia majú vybavené proti výbuchu poistný ventil na zaistenie bezpečnosti zdvíhacích procesu.

4. Výfukový systém použiť vlnité rúry, aby si uvedomiť, flexibilné spojenie s rámom , a zníženie vibrácií a hluku celého vozidla.

5. Riadiaca náprava a rám spojenie mieste urobil šok absorpcie spracovanie a šok z celého vozidla sa zníži o 30 %.

6. Pomocou príjem šál môže potlačiť príjem pulz, tak môžete znížiť príjem hluku.

7. Hadica spoločné a prechodné spoločné v potrubí sú utesnené s kužeľ formulár, ktorý má dobré tesniaci účinok.

8. Pečať za kľúčové časti valca sú dovezené prostredníctvom NOK , ktoré sa podieľajú na utesnenie spoľahlivé a kvalitné, stabilné.

9. Riadenie lichobežník používať optimálne program, a maximálna chyba je menej ako 1°, môže znížiť pneumatiky nosenie a zlepšiť životnosť.

Vysokozdvižné vozíky sú multi-funkčné a multi-scenár.Naše vysokozdvižné vozíky sú vybavené rôznymi doplnkami,

Zákazníci sú naše Boh a náš najbližší priatelia.Po obdržaní tovaru, že vám prevziať iniciatívu, aby nám pomohli podporiť a ukázať LEITE vysokozdvižné vozíky, na ich rodiny.Keď sa stretnete s problémami, budú panike, pretože máme jeden-na-jeden vzťah s naším profesionálnym po-predajný tím.Poradenstvo a pomoc.Náš výrobný závod sa nachádza v Jining City, shandong.Vitajte priatelia na návštevu našej továrni.

Náš výrobný proces: R&D-design-oceľové-rezanie-brúsenie-zostava-kontrola-predaj.

Môžete tiež pridať náš služby zákazníkom telefónne číslo a videa spojenie s nami na obhliadku factory on-line na podporu našej spolupráce.Je našou cťou pomôcť vám vybrať správny vozík LEITE vítame vás v Číne a tešíme sa na spoluprácu s vami

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Rám Závesné Hrubé 3-3.5 mm
Dĺžka Vidlíc 1220-1520mm
Zdroj Napájania Dieselové motory
Typ Jednotky 4-Wheel Drive
Polomer Otáčania 3500-4500mm
Menovitý Zdvíhacie Výška 3000-6000mm
krajina pôvodu Šantung, Čína (Pevninská Časť))
Gradeability 38 Stupeň
Druh Vysokozdvižný vozík, Dieselový Vysokozdvižný Vozík
Po-predajný Servis 1 Rok
zaťaženie 3-6 T
Prepravný Obal FOB
Predné Svetlá Výška Od Zeme 250-380mm
Platforma Svetlou 300-350 mm
Číslo Modelu LTF-3500
Pôvod Kontinentálna Čína
Zaťaženie centra vzdialenosť 5000 MM
Použitie Nové
Špecifikácia Multiple models optional
Portálové Šírka 160-180 mm
Výkon Motora 40-76kw
Názov Značky LEITE
Môžete si to

Príbuzné produkty