Farebné Obrázkové Knihy, Detské Maľby Netoxické Štetcom Darček K Narodeninám Pre Deti Raného Vzdelávania Hračky Akvarel Knihy

€7.02 €14.04
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w45381

Kategória:

Farebné Obrázkové Knihy, Detské Maľby Netoxické Štetcom Darček K Narodeninám Pre Deti Raného Vzdelávania Hračky Akvarel Knihy

Popis:

Názov produktu: svetlo maľovanie svetlo, farebné obrázkové knihy

Vek: 5+

Materiál: biele karty

Produkt obsah: 20 strán/copy

Veľkosť produktu: 187 * 78 mm

Špecifikácie:

Bezpečnosť Netoxické Materiály: Pocket Akvarel Kniha má zdravie a bezpečnosť vážne detí.Pero vyrobené z odolného plastu, knihy vyrobené z vysoko kvalitného pulpwood.Výrobok spĺňa bezpečnostné normy, robustné a odolné.Bavte sa hrá bez obáv.

Vrecko Akvarel Knihy: Každý akvarel obsahuje 20 rôznych modelov, po dokončení akvarel.Môžete kombinovať 20 rôznych karty do krásnej scény, maľovanie.Pocket akvarel kniha môže byť tiež použitý ako záložku.

Všeobecne Platné: Pocket Akvarel Kniha je vhodný nielen pre deti je obraz, ale tiež veľmi vhodný pre maľovanie začiatočníkov.Môžete použiť akvarel coloring book urobiť počiatočné praxi maľby a naučiť sa pochopiť farby.Skvelé pre akvarel milovníkov všetkých vekových kategórií!

Pomáha Naučiť Zručnosti: Táto voda-maľovanie pre deti činnosť sada troch kníh pomáha učiť farby uznanie a podporuje využívanie jemné motorické zručnosti a hand-eye koordináciou.

Jednoduché Použitie: Naša činnosť knihy pre deti je ideálnym neporiadok-free úvod do maľby, že je neuveriteľne jednoduché na použitie.Jednoducho mokrý štetec, navlhčite farby palety a vyplňte obrázky.

Darček pre Vekové skupiny 3 do 10: môžete vybrať podľa vašich požiadaviek.Pocket Akvarel Knihy je nádherný a vzdelávacie darček pre deti od 3 do 10 rokov.Aj najlepší Vianočný darček pre vašu rodinu.

Package Zahrnuté:

Akvarel Knihy*1,maľovať štetcom*1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Kapacita 8ml
Druh Vodné Farby Farby
Baliaci Materiál Papier
Vek >3 ROKOV
Číslo Modelu mideer
Balenie Súbor
Maliarske Médium Papier
Môžete si to

Príbuzné produkty