1500W High-Power Flameless Ručné 1.5 KW Matica Skrutka Ohrievač Split-Typu High-Frequency Indukčný Ohrievač

€214.33 €306.19
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w453937

Kategória:

Parametre výrobku:

Model: DIH-1500W

Vstupné napájanie: AC 110V, 220V, 240V, 50/60Hz

Výstup Indukčné: 25-65kHz

Max. výstupný Výkon: ≤ 1.5 kw

Účinník: 0.99 (PFC)

Chladenie metóda: vzduchové chladenie

Nepretržité kúrenie čas: 6 minút

Konektor, Dĺžka Kábla: 150 CM

Výstup snímanie dĺžka kábla: 80 CM

Indukčné Cievky Priemer Množstvo: 4PCS

Rôzne Priemer (1pc flexibilný kábel cievky a 4pcs pevné priemer cievky)

Pripojte Typ: Typ H, Typ B, Typ G, Typ E

Úvod Hlavné Časti: Čistá Hmotnosť: 0.5 KG

Rozmer: 21 * 9 * 14 CM

Konštrukcia Hlavy Časť: Čistá Hmotnosť: 0.5 KG

Rozmer: 19 * 17 * 6.5 CM

Celková Balenia Hmotnosť: 4,6 KG

Celkové Balenie Veľkosť: 41 * 32 * 12 CM

Fllowing tipy pred nákupom:

1.Prosím, zanechajte nám odkaz, ktorý nám pripomína, z napätia a pripojte elektrické zariadenie, ktoré potrebujete.

2. Keď balík príde na miestne zvyky, prosím, platiť clá, tarify, alebo dovozného cla sami.Ak colné odbavenie zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak zvolíte "predávajúci spôsob dopravy", všeobecné dodacie lehoty je 45 až 60 dní.V Európskej Únii, Rusko, Juhovýchodnej Ázii a Severnej Amerike regiónov, predávajúci je spôsob dopravy je železničná alebo námornej nákladnej prepravy, logistiky, ktorá je dvojité jasné a dane vrátane door-to-door.Ak je tovar prepravovaný po mori, stav tovar nebude aktualizovaný.Po príchode produktu stav bude aktualizovaný

4. Z dôvodu zavedenia logistiky politiky, ak ste z Európskej Únie, Južná Kórea, Indonézia, a v iných regiónoch a vybrať kuriér kanál, uveďte, prosím, vaše osobné dani z príjmov číslo pri objednávke

5.Ak vaša poštová adresa je v odľahlej oblasti alebo na odľahlom ostrove, budete musieť zaplatiť dodatočné $40 pre diaľkové logistiky.Preto, po objednávke, prosím, buďte v kontakte s zákaznícky servis včas.Ak nechcete odpovedať na nás a platbu včas, sme sa vybrať, ak chcete zmeniť ďalšie vyučovacie metódy.

6. O expresné doručenie:

A. Ak sa rozhodnete DHL/FEDEX, TNT, UPS, atď., budeme priamo pomôcť pri zariaďovaní medzinárodné expresné doručenie na vašu adresu (domov služba)!Ak sa tovar prepravuje expresné dodávky, je kupujúci povinný zaplatiť clo pri príchode.

B. Ak sa rozhodnete vzduchu/international express preprava, citlivé položky budú odstránené skôr, prepravu, ako sú zakázané z toho, že je na palube lietadla.

C.Pred podpisom, musíte skontrolovať a podpísať package aby sa zabezpečilo, že je neporušený a nepoškodený.Ak existuje akékoľvek poškodenie, prosím kontaktujte vaše miestne ARAMEX/DHL/Fedex sťažnosti a reklamácie, nezabudnite, sťažnosť číslo a napíšte nám do 24 hodín.Pomôžeme vám vyriešiť tento problém.

7. O produkte:

Vzhľadom na neustále inovácie výrobkov, vzhľad a farbu niektorých produktov sa môžu meniť, ale funkcie sú rovnaké.Dúfam, že budete môcť pochopiť a prijať.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Max. výstupný výkon ≤ 1.5 kw
Vstup napájania AC 110V, 220V, 240V, 50/60Hz
Pôvod Kontinentálna Čína
Výstup Indukcie 25-65kHz
Druh Iné
Model DIH-1500W
Môžete si to

Príbuzné produkty